“Ну що ж”: Тіна Кароль розкрила ім’я нареченого після натяку на заміжжя – не олігарх, але теж заможний

Тіна Кароль не приховувала від фанатів подробиць особистого життя, допоки доля не забрала в неї найбільше кохання – першого чоловіка Євгена Огіра, який помер від раку шлунка. З того самого моменту артистка закрилася в собі та переживала втрату, як могла. Втім, зміни в житті зірки знову надихнули її на відвертість.

Після смерті Євгена Огіра Тіна Кароль з головою поринула в роботу і творчість, які допомогли їй віднайти в собі сили жити далі. Довгий час поп-діва несла образ безутішної вдови, який почала скидати, коли в її оточенні з’явився молдавський артист Дан Балан. Знаменитості сиділи на сусідніх кріслах “Голосу країни” в якості конкуруючих тренерів, однак це не стало на заваді їхньому неприхованому флірту одне з одним.

Звісно, фанати одразу ж зробили з них пару, і це не дивно – молоді, самодостатні, привабливі та самотні. Коментувати відносини Тіна і Дан не поспішали, хоча усіма своїми діями натякали, що вони мають романтичний характер.

Дан Балан і Тіна Кароль

Крім того, Кароль не перестає експериментувати з репертуаром та сценічним образом, а свій новий альбом під назвою “Двойной рай” вона присвятила “людині і стосункам, від яких ми обидва вже вільні”. Ба більше, нещодавно співачка прямо натякнула на майбутнє заміжжя.

Тіна Кароль пофарбувала волосся та обрізала чубчик
Тіна Кароль перед заміжжям пофарбувала волосся та обрізала чубчик

Це породило безліч чуток і обговорень, хто б міг бути її таємничим нареченим. Його роль навіть приписували українському олігарху Ігорю Коломойському. Та сама Тіна знов змусила публіку сподіватися на існування роману між нею і Даном Баланом. Зробила вона це в Інста-сторіз, коли опублікувала фрагмент новини на казахській мові, де її ім’я написано наступним чином – “Тина Карольдан”.

Підпис до публікації артистка зробила вельми красномовний:

“Ну що ж”, – написала вона, доповнивши допис усміхненим смайликом зі сльозинкою.

Тіна Кароль нагадала про Дана Балана після натяку на заміжжя
Тіна Кароль нагадала про Дана Балана після натяку на заміжжя

Детальніше про таємниче та водночас бурхливе особисте життя Тіни Кароль на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті