Як у молодості виглядав Михайло Поплавський: молодий красень з густою чуприною та серйозним поглядом (ФОТО)

У мережі з'явилися ексклюзивні фото юного Михайла Поплавського. Як виявилося, головний ректор країни мав пишну зачіску та доволі серйозний погляд. Щоб побачити знімки - читайте далі.

Сьогодні Михайло Поплавський один із найбільш знаменитих українських зірок – він встигає і співати, і керувати університетом культури в Києві, і бути ресторатором і успішним бізнесменом, і ще встигати безліч усього іншого. При цьому Михайло Михайлович у юні роки не планував пов’язувати своє життя з мистецтвом.

Поплавський народився у невеликому селі на Кіровокрадщині. В юні роки працював помічником комбайнера, муляром, машиністом електротяга шахти тощо. У рідному краї чоловік навіть встиг одружитися на місцевій фельдшерці, однак прожив з нею усього рік.

За словами головного співочого ректора України, він завжди мріяв про творчість, проте не знав з чого почати й боявся виділятися серед односельчан. Але одного разу він вирішив, що поїде до Києва вступати в університет культури – дружина не підтримала цієї ідеї чоловіка. Тож Поплавський розлучився з неї усього через рік після весілля та поїхав до столиці.

Михайло Поплавський з першою дружиною
Михайло Поплавський з першою дружиною

У Києві чоловік зустрів свою другу дружину, яка подарувала йому сина. Пара також розлучилося у 2009 році – за словами шоумена, у них просто зникли почуття один до одного й вони більше не хотіли мучити себе цими відносинами. Сьогодні екс-подружжя підтримує теплі відносини, хоча спілкується досить рідко.

На просторах глобальної мережі можна зустріти не так багато знімків Поплавського з юних років. Проте деякі ЗМІ все ж показують Михайла Михайловича у розквіті сил. Одне з таких фото з’явилося на сторінці проєкту “Зірковий шлях”,

Коментатори позитивно відреагували на архівний знімок артиста:

  • “Змінився хороший співак”;
  • “Вік Михайлу до обличчя”;
  • “В молодості був красивий і тепер красавец , привабливий”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті