Онук Богдана Ступки переїхав до США: залишив рідну Україну без таланту і щасливо махнув за океан до кращого життя

Онук видатного українського актора Богдана Ступки Дмитро вирішив разом із дружиною, блогеркою Поліною Логуновою, та донькою переїхати до Америки.

Дмитро Ступка народився у видатній українській родині. Його тато Остап – провідний сучасний актор, а дідусь Богдан Сильвестрович Ступка був легендарним артистом, зіркою вітчизняного кіно та театру, а також очолював Національний академічний театр імені Івана Франка. Для української культури його ім’я залишається одним із ключових.

Дивлячись на успішні кар’єри тата та дідуся, критики та глядачі пророкували грандіозну акторську славу й самому Дмитру. І молодий чоловік дійсно з юних років пробував себе в кінематографі. Однак повторити сімейний успіх не вдалося – Дмитро знявся у декількох картинах, проте вони не мали особливого успіху.

Богдан Ступка з онуком Дмитром
Богдан Ступка з онуком Дмитром

Особисте життя Дмитра видалося більш успішним, ніж його кар’єра. У 2016 році юний актор одружився зі скандальною блогеркою Поліною Логуновою, яка свого часу протестувала проти мовного закону. Тоді Ступка молодший підтримав кохану, за що на нього також полилася критика зі сторони ЗМІ та користувачів мережі.

Весілля Дмитра Ступки та Поліни Логунової

У 2017 році Поліна подарувала чоловікові доньку, яку назвали Богданою. Пара довгий час проживала в Києві, однак останні п’ять місяців молоде подружжя разом із дитиною мешкає в США. Причинами такого рішення назвали свою любов до Америки. Поліна та Дмитро відвідували цю країну досить часто та встигли закохатися в неї. Логунова регулярно ділиться фото та відео з Америки.

Відомо, що донька Поліни та Дмитра відвідує місцевий садочок, а сама блогерка займається своїм бізнесом. Чи повернеться подружжя назад до України поки невідомо, адже на Батьківщині у них залишилася нерухомість, друзі та родичі.

Схожі статті