34-річна Леся Нікітюк прийшла у свідомість після операції та розповіла про зміни в її тілі: “Робили ніс”

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк вийшла на зв'язок та повідомила про причину її зникнення з соцмереж. Виявляється, зірка робила операцію.

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк є ледь не головним інфлюенсером у соцмережах в Україні. Теледіва активно розвиває власний блог в Інстаграм. А її доходи з нього значно більші, ніж зі зйомок на телебаченні.

Зазвичай, блогери не дозволяють собі втрачати зв’язок з підписниками, але інколи обставини цього вимагають. Як наприклад, це сталося у Лесі Нікітюк.

 Леся Нікітюк прийшла у свідомість після операції та розповіла про зміни в її тілі

Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео звернення, в якому розповіла про те, що їй довелося перенести. Виявляється вона пережила операцію.Нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео звернення, в якому розповіла про те, що їй довелося перенести. Виявляється вона пережила стоматологічну операцію. Телеведучий імплантували новий зуб, який буде служити їй вірою та правдою.

Леся Нікітюк прийшла у свідомість після операції та розповіла про зміни в її тілі. Скріншот особистої сторінки телеведучої

“Усім привіт. Я сьогодні не на зв’язку, тому що я в перший раз в житті була під на**озом. Мені не робили ніс, мені не робили глаз, з вухами також все нормально, ци*і також не роблю. Поки! Мені робили зуб. Зуб! Мені робили зуб! Чотири години мені робили зуб. Я прокинулась і ні **собачого не помню”, — заявила зірка.

Однак, дуже швидко її настрій прийшов у норму, до якої усі звикли, а бажання активно налагоджувати контакт з користувачами мережі повернулося. Тому, усі хто хвилювався за зірку можуть розслабитися.

Схожі статті