42-річний Дан Балан отримав пропозицію одружитися: Ксенія Мішина — кандидатка на руку і серце молдавського мачо

Інколи фанати можуть однуть дещо таке неочікуване, що важко в це повірити. Але ще більш неймовірна річ — часто їхні припущення виявляються правдивими.

Життя знаменитості нелегке, із цим ніхто не наважується сперечатися. Попри марні спроби приховати особисте та сфокусувати увагу публіки на творчості, аудиторія все одно вважає за необхідне втручатися у любовну сферу артиста.

Як виглядає дружина Дана Балана
Дан Балан отримав пропозицію одружитися

Більшість часу Дан Балан намагається повністю відгородитися від журналістів, які не припиняють свої змагання дізнатися щось пікантне про обраниць співака. Але інколи і цього замало. Тому що зірок можуть засватати та одружити навіть без їхнього дозволу. Цим вони завдячують соціальним мережам.

Дан Балан отримав пропозицію одружитися

Так, у фан-акаунтах, які присвячені творчості Дана Балана інколи відбувається дещо неймовірне. Якщо раніше шанувальники постійно намагалися просувати ідею його стосунків з Тіною Кароль, то зараз на її місце знайшлися інші кандидатки.

Одна з них — Ксенія Мішина. Побачивши публікацію на фан-сторінці, де він постав поруч з маленькою дівчинкою, користувачка вирішила запропонувати Балану одружитися на акторці, аргументуючи свою позицію тим, що в них вийдуть вродливі діти.

Дан Балан отримав пропозицію одружитися. Скріншот коментарів під публікацією

Звичайно, сперечатися з тим, що обидві знаменитості є еталонами ідеальної зовнішності для багатьох глядачів, неможливо. І Дан, і Ксенія поєднують в собі талант і вроду, які приваблюють публіки.

Олександр Еллерт просто не потягнув Ксенію Мішину фінансово
Дан Балан отримав пропозицію одружитися. Скріншот коментарів під публікацією

Втім, це не єдиний фактор, який необхідний для створення сім’ї, і навряд молдавський мачо прислухається до своєї фан-бази.

Схожі статті