33-річний Богдан Юсипчук вперше показав свою дівчину: екс-наречену Юлю Зайку затьмарила починаюча співачка

Ведучий "ЖВЛ" та володар титулу найкрасивішого чоловіка світу Богдан Юсипчук вперше показав свою дівчину. Пара разом вийшла в світ.

Богдан Юсипчук – актор кіно і театру, модель, старший брат відомого українського режисера Олеся Юсипчука. У 2014 році герой статті виборов титул “Містер Україна”, а у 2018-му став переможцем конкурсу краси “Mister Sea World” (“Містер Морський Світ”), де здобув звання найкрасивішого чоловіка планети.

Кар’єру телеведучого він розпочав три роки тому, але вже встиг полюбитися глядачам, які з цікавістю спостерігають за життям зірки.

Як виглядає дівчина Богдана Юсипчука
Як виглядає дівчина Богдана Юсипчук

Донедавна Юсипчук не розголошував особистих подробиць і підтримував образ затятого холостяка, однак все змінилося, коли він зустрів справжнє кохання. Нею стала дівчина на ім’я Вероніка. Вона родом з Вінниці, професійно співає. Пара разом прийшла на допрем’єрний показ серіалу “Дикі”.

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку

Богдан розповів, що з майбутньою коханою його познайомила спільна подруга. Кілька разів вони зустрічалися в компанії друзів, після чого Юсипчук вирішив запросити Вероніку на побачення і майже одразу зрозумів – хоче бачитися з нею частіше.

Ведучий щасливий бути поруч з дівчиною, з якою у нього збігаються цінності, почуття гумору, вони обидва ставляться одне до одного з повагою, їм цікаво вдвох. Як каже зірка “ЖВЛ”, з першої зустрічі виникло відчуття, що вони давно знайомі.

Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку
Богдан Юсипчук показав свою дівчину Вероніку

Нагадаємо, влітку 2021-го Юсипчук неабияк ошелешив фанатів світлинами з весілля з фіналісткою “Холостяка-11” Юлією Бельченко (Юлею Зайкою). Вони були нареченими і виглядали неймовірно щасливими, однак згодом “молодята” зізналися – одруження було не справжнім. Так Богдан і Юлія рекламували нову локацію для свят.

Богдан сипчук та Юля Зайка зіграли весілля

Схожі статті