48-річний Олег Винник розсекретив роман з 20-річною переможницею “Х-Фактора” Еліною Іващенко: “Грали у любов”

Спливли подробиці особистого життя відомого українського співака Олега Винника, які він тримає в секреті, але приховати абсолютно все не вдалося.

Олег Винник – один з найбажаніших чоловіків українського шоу-бізнесу. Його армія фанатів здебільшого налічує жінок, які розкупають квитки на його концерти вмить. Такому успіху можна позаздрити, при цьому артисту вдається залишатися цікавим для публіки, не розголошуючи подробиць особистого життя. Хоча це все одно не зупиняє чутки про його романи з різними відомими жінками.

Фаворитка шанувальників – бек-вокалістка Олега Таюне, яку вважають його таємною дружиною. Мовляв, пара разом ще з юності, а їхнє кохання не згасло й досі. Сам Винник жодного разу не підтверджував цього факту, так само як і не розсекречував свій сімейний статус. Але Таїсія Сватко – не єдина жінка, з якою повелителю вовчиць приписують романтичні стосунки.

Бек-вокалістка і дружина Олега Винника Таюне
Таюне не єдина: Олегу Виннику приписують роман з Еліною Іващенко

Роман Олега Винника та Еліни Іващенко

У 2016 році на великій сцені вперше з’явилася молода і талановита співачка Еліна Іващенко, яка перемогла шоу “Голос. Діти”. У 2019-му вона пішла ще далі і стала переможницею “Х-Фактора”. Пліткувати про любовний зв’язок між Еліною і старшим на 28 років Олегом Винником почали після чуттєвої спільної пісні артистів під назвою “Діаманти”. Текст містить такі рядки:

“Діаманти із очей твоїх падали, скажи мені, чому собі зрадили? Грали у любов, наче картами. Плачеш тепер ти діамантами”.

Роман Олега Винника та Еліни Іващенко

Не можна не зауважити, що Іващенко і Винник добре виглядають разом, а якщо хочете дізнатися, хто ще займає особливе місце в серці Олега, дивіться наступне відео:

Схожі статті