Екс-дружина Дзідзьо Славія показала всю фігуру на пляжі без прикрас: довела, що Хома дарма розлучився з нею

Дзідзьо та Славія вважалися ледь не зразковою парою нашого шоу-бізнесу. Втім, навіть їхнє кохання не виявилося вічним. Зараз же співачка довела, що дарма з нею розлучився коханий.

Минулий рік приніс багато розчарувань та розлучень. Не стало пари Михайла Хоми та Ярослави Притули. Зараз знаменитості живуть кожен своїм життям, не забуваючи показувати, що без шлюбу життя стало тільки кращим. Але хіба це дійсно так?

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Екс-дружина Дзідзьо Славія показала всю фігуру на пляжі без прикрас

Чому розбіглися Дзідзьо та Славія?

Загалом коментувати хід розлучення взялася дружина епатажного співака. Саме вона розповіла, що відчувала у тих стосунках. Виявляється, у неї не було достатньо творчої свободи.
Дуже сильно дивувало співачку те, що її коханий навіть для дуетних пісень обирав інших зірок. Зокрема не подобалося Славії те, що обранець співпрацював з Олею
Цибульською. І хоч жінка впевнена, що у тій колаборації були лише робочі стосунки, ідея фейкового роману заради піару їй була відразна.

Сам же Михайло нічого не розповів про те, чому підписав фатальну заяву про розлучення. Втім, він вчинив, як справжній чоловік. Не лишив без житла екс-дружину та презентував їй квартиру.

Чим вразила Славія прихильників у мережі?

Нещодавно співачка відправилася на відпочинок до теплих країв. Там вона насолоджується екзотикою та морським настроєм. Вона показала фігуру на золотистому пляжі у купальнику. Виглядає артистка на всі 100.

Зірку фанати просто засипали компліментами, написавши у коментарях:

  • “Дзідзьо не цінив свою дружину. Тепер Славія повинна бути дуже щасливою”
  • “Як красиво і як розумно – вміти балансувати між працею і відпочинком”
  • “Така гарна!”
  • “Красива жінка – не заміжня”
  • “Славія красива, розумна, дуже талановита і довгі роки буда вірною дружиною”

Схожі статті