39-річна Світлана Лобода через місяць війни в Україні вперше назвала росію агресором: “Сльози неможливо зупинити”

Відома українська співачка Світлана Лобода вперше назвала росію країною-агресором через місяць війни в Україні та публічно озвучила свою громадянську позицію.

Світлана Лобода була однією з тих українських артистів, хто останні кілька років працював здебільшого в росії і на російську аудиторію. Коли рф напала на Україну, співачка якийсь час мовчала. Так само як і корінна чернівчанка Ані Лорак. Втім, як тільки стало зрозуміло, що війна триватиме не кілька днів, Лобода вирішила встати на захист Батьківщини.

Виконавиця виклала відео, у якому заплакана говорила про те, що її рідні знаходяться в Києві, вимушені ховатися в підвалах, метро і гаражах, а вона особисто просить впливових людей зупинити це пекло. Втім, жодного натяку на те, що агресором стала рф, Світлана не дала. При цьому Лобода активно зайнялася благодійністю, збором коштів на потреби українських біженців та гуманітарну допомогу.

Світлана Лобода через місяць війни в Україні вперше назвала росію агресором

Разом з тим в Україні підняли питання про позбавлення співачки звання народної артистки, однак сама вона запевняє, що їй на це начхати, і попри все вона продовжує займатися волонтерською діяльністю.

Світлана Лобода вперше назвала росію країною-агресором

Через місяць після того, як путін наказав своїй армії маріонеток напасти на Україну, Лобода наважилася озвучити свою чітку позицію на кількамільйонну аудиторію в Інстаграмі:

“Сьогодні [24 березня] рівно місяць, як російські війська вторглися на територію України”.

Артистка зізналася, що її рідні досі знаходяться в селі під Києвом, через що вона не може зупинити свої сльози, коли про це пише.

Схожі статті