Соломія Вітвіцька, Сергій Танчинець та Надія Васіна були помічені в лікарні “Охматдит”: подробиці зустрічі зірок

Лікарі дуже втомлюються від багатогодинної роботи. Для підняття морального духу і була організована Соломією Вітвіцькою, Сергієм Танчинцем та Надією Васіною ця зустріч та концерт.

Соломія Вітвіцька, яка є ведучою марафону “Єдині новини” від 1+1, фронтмен гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” Сергій Танчинець, а також гімнастка “Цирка дю Солей” (Cirque du Soleil) Надія Васіна, вирішили порадувати концертом лікарів та дітей київської клініки “Охматдіт”. Вони організували зустріч для того, щоб підбадьорити, надихнути лікарів та підтримати дітей у цей непростий воєнний час.

Агресивна політика Росії призвела до того, що багато людей потрапили під бомбардування і перебувають у лікарнях. Лікарі дуже втомлюються від багатогодинної роботи. Для підняття морального духу і була організована Соломією Вітвіцькою, Сергієм Танчинцем та Надією Васіною ця зустріч та концерт.

Цей виступ зворушив медичний персонал лікарні. Концерт проходив під гітару та співали улюблені пісні. Перед лікарями також виступила Надія Васіна, гімнастка “Цирка дю Солей”.
Кожен на своєму місці робить внесок у перемогу України над російськими окупантами.

Концерт у лікарні “Охматдит”

Боротьба на передовій продовжується, у тому числі та на політичному фронті.
Учасники переговорів від України заявили, що вона набуде нейтрального статусу в обмін на гарантії безпеки, тобто не вступатиме в жодні військові союзи, такі як НАТО, або розміщувати військові бази.
Туреччина заявила, що ці кроки ознаменували найбільший прогрес із початку війни. Фондові ринки Європи позитивно відреагували на прогрес, досягнутий на переговорах у Стамбулі

А поки йшли переговори, росія завдала ракетного удару по Миколаєву.
Повідомляється, що в результаті удару по урядовій будівлі в південному портовому місті Миколаєві загинули щонайменше семеро людей і 22 отримали поранення.
Губернатора міста Віталій Кім, який розмістив зображення пошкодженої будівлі, на той час у будівлі не було — він сказав, що проспав.

Не панікуйте та вірте, що Україна переможе!

Схожі статті