Онучка Софії Ротару вразила легковажністю: поки українці борються за життя, Соня хизується елітним відпочинком

Онучка Софії Михайлівни Ротару Соня вже давно проживає в Сполучених Штатах, і, здається, повертається до минулого життя. Усі деталі в статті.

Єдиний син Софії Ротару подарував співачці двох онуків, яких назвав на честь своїх батьків. Коли діти подорослішали, сім’я перебралася до Великобританії. Соня та Анатолій отримували освіту у Європі, і варто відмітити, що це дало свої плоди.

Онучка Софії Михайлівни володіє кількома мовами, має прекрасний голос і зовнішність, і в результаті пошуків себе вирішила, що буде будувати своє щастя у Сполучених Штатах Америки, тому декілька років тому перебралася туди назавжди.

Зараз вона проживає в Нью-Йорку разом зі своїм коханим Денисом, і про події в Україні чує лише в новинах та від знайомих.

Онучка Софії Ротару забула про події в Україні і насолоджується елітним відпочинком

Син та онук Софії Ротару заплатили шалені гроші, щоб перетнути кордон
Онучка Софії Ротару забула про події в Україні і насолоджується елітним відпочинком

Хоча дівчина робила все можливе, щоб показати, що її сім’я дуже схвильована тим, що відбувається, родині Ротару вперше за багато років вдалося серйозно оскандалитися. Справа в тому, що Руслан та Анатолій Євдокименки були спіймані під час спроби втекти з України нелегальним чином. І ба більше, мова йде про величезний хабар.

Тим часом Соня поступово звикає до нових реалій і здається, вже не збирається нагадувати своїм співвітчизникам про те, що відбувається на її батьківщині. Нещодавно вона опублікувала декілька кадрів з відпочинку.

Онучка Софії Ротару забула про події в Україні і насолоджується елітним відпочинком. Скріншоти особистої сторінки моделі

Складається враження, що зараз Соня знаходиться на островах, насолоджується океаном, елітним готелем і всіма наданими умовами. У дописі до кадрів Соня вітаю всіх з Днем Землі.

Схожі статті