Стало відомо, чому Ротару не покинула Україну, коли мала можливість: не витримала конкуренції, і це не Пугачова

Відома російська артистка Клара Новікова вперше розповіла про причини, через які Софія Ротару відмовилася переїжджати з України до росії.

Відома українська співачка Софія Ротару мала можливість переїхати до Москви, але свого часу відмовилася від цієї ідеї. Чому артистка відхилила пропозицію стати російською Примадонною? На це питання дала відповідь Клара Новікова.

Стало відомо, чому Ротару не покинула Україну, коли мала можливість

Розкрита таємниця поява у Софії Ротару елітної садиби в Криму
Стало відомо, чому Ротару не покинула Україну, коли мала можливість

Жінка вважає, що Софія Ротару не захотіла мати конкурентів, тому обрала свою батьківщину для подальшого просування в кар’єрі. Варто відмітити, що мова не йде про Аллу Пугачову, як зазвичай, а в принципі про конкурентів, яких в росії нібито було набагато більше.

Однак, після останніх подій стало зрозуміло, що в російській федерації зовсім небагато вітчизняних зірок, які готові працювати. Адже більша частина були емігрантами, і одразу розбіглися хто куди. А це означає, що і конкуренції, як такої просто немає.

“Ротару там – зірка номер один. Хоча вона все одно приїжджала туди зніматися у вогниках, співала дуже гарні українські пісні. Але ім’я собі робила все-таки у росії. Тут, у рф, інші зали. Тільки концертний зал Будинку профсоюзу чого вартий. Жити там, а тут працювати було неможливо. Ті жінки, які були тоді на естраді – чудово висьупали”, — заявила Новікова.

Нагадуємо, що два місяці тому сімейство Ротару оскандалилося на всю Україну, через те, що єдиний син співачки Руслан Євдокименко та її онук Анатолій намагалися втекти з України нелегально. Чоловіки нібито заплатили крупний хабар задля можливості перебратися в Європу. Тим не менш, обидва були спіймані, а потім відпущені додому. Де зараз знаходиться Софія Михайлівна достовірно невідомо.

Схожі статті