Де Таюне ховає 17-річного сина: ось куди зник Олег Винник з України – знайшов прихисток у спадкоємця (ФОТО)

Особисте життя Олега Винника та його таємної дружини і бек-вокалістки Таюне – суцільна таємниця. Тим не менш, подробиці про свого сина їм приховати не вдалося.

Олег Винник у мирні часи був одним з найбажаніших чоловіків українського шоу-бізнесу. Тисячі вовчиць мріяли зайняти місце у його серці або хоча б потрапити на концерт і сфотографуватися з улюбленим артистом. Однак подейкують, що дружина у нього вже є, і це бек-вокалістка Таюне, а прихильність до Олега з початком війни суттєво знизилася. Все через раптове зникнення співака з інформаційного простору.

Сам Винник не дає з цього приводу жодних коментарів, тож в мережі блукають кілька версій. Найпопулярніші дві – чи то він таємно пішов у тероборону, чи то виїхав за кордон. Нещодавно зіркова подруга повелителя вовчиць Оля Полякова спробувала виправдати його мовчання і заявила, що він має серйозні проблеми зі здоров’ям.

Де Олег Винник і Таюне ховають 17-річного сина і переховуються самі

Не виключено, що їх він намагається вирішити у Німеччині, де живе ймовірний син Винника і Таїсії Сватко (справжнє ім’я бек-вокалістки). Єдина публічна згадка про свого спадкоємці з вуст артиста прозвучала у 2005 році в інтерв’ю німецькому виданню, коли він вже заробив собі статус зірки мюзиклів та був доволі відомою персоною в тій країні.

Хлопчика назвали Юліаном, йому вже 17 і він не пішов стопами знаменитих батьків, а обрав шлях спорту. Нащадок головного вовка української естради займається плаванням та представляє на професійній арені один з берлінських спортклубів. Саме на його сайті знайшлися фото сина Винника і Таюне.

Де Олег Винник і Таюне ховають 17-річного сина і переховуються самі

А якщо хочете дізнатися, куди все ж таки зник кумир мільйонів, переходьте на YouTube-канал “Одна минута”:

Схожі статті