Роман Сасанчин вперше зізнався про нюанс у стосунках з дружиною: отримує від норовливої Іванни по обличчю

Молодий співак Роман Сасанчин не так давно одружився і став татком. Втім, сімейне життя виявилося більш складним, ніж на те очікував улюбленець українців.

Популярний співак Роман Сасанчик з дитинства йшов до мети стати артистом. У 2015 році він перемагає у проєкті “Голос. Діти”. Його тренеркою стала славетна Тіна Кароль і шансів не взяти гран-прі у хлопця просто не було.

Дружина Романа Сасанчина Іванна

У 2020-му він повторює свій тріумф. Знову на прослуховуваннях його обирає легендарна поп-діва. Хлопець ще раз доводить, що пісні українською – найкращі та стає зірковим переможцем.

Цікаво, що сама Тіна написала завдяки Ромі пісню “Україна – це ти”, а сам хлопець відзнявся у неї у кліпі.

Що відомо про особисте життя Сасанчина та його шлюб?

У 2021-му році кохана Романа Іванна подарувала йому донечку, яку назвали Елізабет. Дружина дісталася співакові з непростим характером. У квітні цього року і взагалі ходили чутки про розлучення музиканта. Проте, все впорядкувалось.

Втім, на своїй сторінці в Інстаграмі артист натякнув, що від коханої можна отримати часом на горіхи.

Роман Сасанчин вперше зізнався про нюанс у стосунках

“Діставав ляпаса?”, – питається прихильник переможця “Голосу країни”

Роман відповів лаконічно:

“Було таке”, – і тегнув свою обраницю.

Так як би не було, про свою Іванну Сасанчин говорить лише у позитивному тоні. Він неймовірно вдячний дівчині за свою донечку. Маленька росте дуже жвавою дитиною, яка швидко навчається.

Нагадаємо, що з початку війни Рома жив зі свою милою у різних країнах. Вона евакуювалася разом з їхнім крихітним немовлям, але згодом затужила за домом та повернулася.

Схожі статті