Катя Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова не через кохання: телеведуча зробила вражаюче зізнання про шлюб

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча багато років тому зробила вражаюче зізнання, яке повністю пояснює її шлюб з Юрієм Горбуновим.

Близько 20 років тому Катя Осадча розійшлася зі своїм попереднім чоловіком Олегом Поліщуком. Народний депутат не зміг принести щастя красуні, і вона вирішила продовжувати свій шлях самостійно. Майбутня зірка подалася у тележурналістику і попри зневіру своїх родичів у її успіхи, досягла неймовірних висот.

Катя Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова не через кохання

Будучи досить успішною телеведучою, вона завітала на ексклюзивне інтерв’ю до Алли Крутої, в якому розповіла про своє ставлення до шлюбу. Так, вона вперше зізналася, що розчарувалася у ньому, а також відповіла на провокаційні питання щодо майбутнього обранця.

Як виглядає свекруха Каті Осадчої, на яку її чоловік схожий як дві краплі води
Катя Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова не через кохання

Так, зірка розповіла, що ніяке кохання не здатне змусити піти її до РАЦСу. Втім, вона не виключила, що може знову там з’явиться. Але тільки тоді, коли в неї народиться дитина.

Знаменитість зауважила, що зробить цей крок лише заради майбутнього її малюка, адже її спадкоємець має рости у повній щасливі родині. Через багато років вона продемонструє, що залишилася вірною своїм словам. Романс Горбунова вона приховувала до останнього, а вийшла за нього заміж лише тоді, коли дитина могла з’явитися на світ будь-якої миті.

Катя Осадча поставила Юрія Горбунова перед фактом майбутнього поповнення
Катя Осадча вийшла заміж за Юрія Горбунова не через кохання

Зараз пара щаслива та виховує синів Івана і Данила. І дивлячись на зіркове подружжя, неможливо сказати, що колись Катерина казала про те, що розчарована у шлюбі.

Нагадуємо, що Юрій Горбунов не так давно говорив про можливість усиновлення ними дитини, яка залишилась сиротою під час війни. На даний момент зробити це юридично неможливо, але зірки активно розглядають варіант всиновлення або патронацтва. Зважаючи на той факт, що Юрій мріяв про дівчинку, вочевидь, в них з’явиться маленька донечка.

Схожі статті