Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко: зрадниця лишилася без своїх багатств та приховує зіпсоване обличчя

Через втрату мільйонів та загрози жити за межею бідності, екс-ведуча Оксана Марченко втрачає й свою вроду. Стресс чи невдала пластика відбилися на зовнішньому вигляді ведучої? Дізнайтеся, як виглядає зірка зараз.

Були часи, коли Оксана Марченко була улюбленицею мільйонів українських телеглядачів. Ведуча таких відомих проєктів, як “Україна має талант” та “Х-фактор” вражала публіку своїм талантом. Бездоганна українська мова та чітка дикція була, як мед для вушок слухачів. Вишукані вбрання знамениті доповнювали образ неперевершеної теледіви та підкреслювали її вроду.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко
Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Але ці часи назавжди залишились в минулому, оскільки ведучу, з вуст якої лилась мелодійна українська мова, зараз вважають зрадницею Батьківщини. На початку повномасштабного вторгнення Марченко похапцем покинула країну через білоруський кордон і далі поїхала у невідомому напрямку. Втеча ведучої не пов’язана з евакуацією від ворожих обстрілів, а з бажанням сховатися від відповідальності за злочини свого чоловіка, Віктора Медведчука, яких зараз знаходиться від вартою та звинувачується у державній зраді.

Після арешту чоловіка Оксана Марченко записала відеозвернення до президентів України та Туреччини з благанням відпустити благовірного, заперечуючи його провину. Але що найбільше вразило публіку — зовнішній вигляд екс-ведучої. Якщо порівняти з архівними відео, є навіть підозра, що у зверненні мовить зовсім інша жінка.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Відрізняється форма очей, носа та обличчя має інший овал. Припускаюсь, що не так давно Марченко побувала під скальпелем пластичних хірургів, про що також може свідчити “заморожена” міміка. Після цих звернень зірка зникла та зовсім не показує себе на людях.

Як виглядає зараз 49-річна Оксана Марченко

Нагадаємо, що не тільки вроду та прихильність фанатів втратила колишня телезірка. Раніше мільйони лились рікою до знаменитості, а зараз від неї. На майно сім’ї Віктора Медведчука було накладено арешт і конфісковано. Тож заміські маєтки, літаки, активи та всі інші нажиті розкоші Марченко більше не побачить, як і дорогу назад до України.

Схожі статті