Оля Цибульська несподівано зізналась про новий “музичний роман”: “Цілується добре”. Дзідзьо не в захваті

Оля Цибульська вважається однією з найяскравіших та відвертих співачок на українській естраді, вона ніби завжди на позитиві та має змогу подарувати всім безмежну енергетику.

Артистка вражає своїми сміливими образами та піснями, в яких є і драйв і сум і радість. Кожен новий твір Цибульської перевершує попередній. Також Оля взагалі з самого початку кар’єри є сольною співачкою, але й проти дуетів нічого проти не має, тому у співачки вже є дуже популярний хіт “Цьомаю”, який вона записала зі своїм другом та колегою Дзідзьо. Цей трек став дуже популярним та продовжує звучати на всіх платформах і дарувати позитив слухачам.

До речі саме після цього Олі почали приписувати бурхливий роман зі співаком, дійшло навіть до того, що Цибульську звинувачували в розлучення Дзідзьо з дружиною. Натомість артисти спростували всі чутки про свій роман і обмежили рамки дружби ще давно. Але на цьому чутки про невірність Цибульської не закінчилися. Під час шоу “Танці з зірками”, Олі приписали роман з танцюристом та партнером по паркету Олександром Прохоровим. Ну це й не дивно, адже Саша самотній, красивий чоловік, який танцював з Олею дуже палкі танці. Але й це виявилось неправдою, але гарні стосунки в Олі з Прохоровим склалися.

О
Обкладинка нового треку

А ось чутки про новий роман Цибульської тільки починають розгоратися. На днях відбулась прем’єра пісні “Сьогодні”, яку артистка заспівала дуетом зі своїм саундпродюсером та співавтором вже не першої пісні, Антоном CHILIBI. Антон працює багато років з різними артистами, в тому числі й з Дмитром Монатіком, а от сольну кар’єру вирішив розпочати лише зараз.

Заспівати разом Антону запропонувала сама Цибульська, бо вважає, що співавтору вже час почати виходити в люди й співати. Оля в захваті від результату і каже, що в Антона велике сольне майбутнє, бо він талановитий, добрий, щирий та ще й цілується добре, щоправда, від радості та в щічку, але це теж важлива деталь.

Схожі статті