Ольга Фреймут покинула паркет: глядачі не стримуються від уїдливих коментарів

Найскандальніша учасниця покинула проект.

Після містичного 10-го ефіру проект “Танці з зірками” покинула найскандальніша пара проекту Ольга Фреймут та Ілля Падзіна. Таким чином глядачі дали шанс фронтмену гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” Сергію Танчинцю. Рішення глядачів було оприлюднене і на офіційній сторінці проекту в мережі Instagram.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHEEXycn8S8%2F&is_from_rle

Після оголошення результатів Ольга Фреймут виголосила промову, у якій подякувала всім причетним до її участі у проекті. Особливо ексучасниця виділила продюсера проекту “Танці з зірками” Володимира Завадюка, партнера Іллю Падзіну та хореографа Яну Заєць. Також Ольга Фреймут висловилася про танці, як про щоденну роботу, через яку пожертвувала часом з родиною. Зірка зізналася, що прийти на проект її вмовила старша донька Злата Мітчелл і колишня учасниця проекту їй безмежно вдячна за цей непростий досвід.

Звичайно, що колишня учасниця танцювального проекту виклала в себе на сторінці допис, присвячений участі у “Танцях з зірками”.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHH_588hWkR%2F&is_from_rle

Під обома дописами прихильники головного ревізора країни висловилися з приводу вильоту пари з проекту.

Під дописом на сторінці зіркової учасниці прихильники шкодували про таке рішення і всіляко намагається підтримати улюблену пару. Прихильники зауважили, Ольга Фреймут для них вже переможець, адже дійшла майже до фіналу.

А от під дописом на офіційному сайті глядачі не були такі милі і висловили про ексучасницю багато неприємних речей. Зокрема в черговий раз порівняли її з колодою, буратіно і похловтішалися з її вильоту. Дехто відверто написав, що чекав цього моменту від самого початку шоу, адже розумів, що Ольга Фреймут була найслабшою серед усіх непрофесійних учасників. А от її прощальну промову дехто з глядачів таки оцінив.

Пар стає все менше, а, отже, боротьба стає цікавішою.

Схожі статті