Злата Огнєвіч вже не холостячка? Через рік після розставання з Задворним зірка вразила зізнанням про стосунки

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч натякнула, що в неї нарешті з'явився коханий. Що приховує екс-холостячка, дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року знаменита українська співачка Злата Огнєвіч закінчила свою участь у проєкті “Холостячка” та обрала бізнесмена Андрія Задворного. Однак, стосунки з ним протривали недовго, а були розірвані болісно для обидвох.

Андрій Задворний більше не кохає Злату Огнєвіч
Злата Огнєвіч вразила зізнанням про стосунки

Як з’ясувалося пізніше, Андрій неодноразово говорив на камеру про те, що прийшов заради піару, а не кохання. Натомість Злата Огнєвіч відхилила пропозицію Дмитра Шевченка заради його конкурента Андрія. Після закінчення шоу хлопці подружилися, а от Злата ще довго не могла прийти до тями і на час відмовилися від романів з чоловіками.

Злата Огнєвіч вразила зізнанням про стосунки

Зараз шанувальники активно слідкують за Златою, адже пройшло доволі багато часу, і цілком імовірно, що вона може таємно розвивати стосунки з новим чоловіком.

Врешті-решт, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі інформацію, яка може свідчити саме про те, що фанати здогадувалися правильно. Злата Огнєвіч публічно натякнула, що має обранця.

Злата Огнєвіч показала, в яких умовах живуть її батьки
Злата Огнєвіч вразила зізнанням про стосунки

“Ну, як вам сказати. Сама собі це питання нещодавно ставила. Усьому свій час”, – написала Огнєвіч у Instagram.

Артистка не стала розголошувати подробиці, проте шанувальники з її відповіді запідозрили, що в неї хтось є.

Варто відмітити, що після початку повномасштабної війни в Україні вона мала не так багато вільного часу, адже постійно знаходилася в роз’їздах і давала благодійні концерти з метою зібрати кошти на допомогу Україні. Злата побувала і в Європі, і навіть у Сполучених Штатах Америки.

Усі концерти які давала співачка навіть ті, на які квитки коштували доволі великих грошей, були благодійними, адже виручка йде на допомогу постраждалим від війни та захисникам.

Схожі статті