35-річна Ольга Цибульська навідалася до рідного міста, де провела екскурсію: була не сама, а з красенем

Днями виконавиця хіта "Сонечко", сонце української естради, Оля Цибульська зі своїм молодим компаньйоном навідалася до рідного міста Радивилова. Спробувала себе у якості екскурсовода та показала знакові місця молодості.

Співачка повернулась до маленького провінційного містечка на Рівненщині та сама цьому не повірила. Чи то ностальгія сколихнула серце співачки, чи віщий сон, що наснилася напередодні, але вона вирішила навідатися до рідного Родивілова, щоб показати, з чого все починалося. Та прогулювалася вуличками свого дитинства Ольга не сама.

Ольга Цибульська прогулюється рідним містом

За ручку із молодими чоловіком, а саме із 7-річним сином Нестором, співачка натхненно гуляла там, де минули найкращі роки її життя. Розпочали вони подорож з улюбленого закладу Цибульської, де вони ласували токмачами, рецептом яких вона поділилась у власних Інстаґрам-сторіз.

Р
Гуртожиток, де мешкала Цибульська

Далі їх шлях простягався до багатоквартирного гуртожитку, де зростала Ольга. Місцина для неї настільки рідна, що вона, як виразилась, знає кожну вулицю та кожну стежку і лісі.

У дворі гуртожитку теж виявилось багато цікавого: сусідські гаражі, які співачка пам’ятає поіменно, величезне дерево, під тінистим гіллям якого дівчинкою грала з друзями у “квадрата”, перша сцена — сходи під’їзду. Також виконавиця показала свою квартиру на другому поверсі, де вода мешкала з родиною, будуючи маленькою.

“Щемить серденько”,

— каже Оля.

Також зірка завітала до своєї першої школи. Саме там вона провела перше весілля, закохувалася, запрошувала майбутнього чоловіка на романтичні посиденьки, та навіть похизувалась “результатом” побачень — синочком. Згадала Цибульська і останній дзвоник, який тоді здавався їй переламаним моментом, але, як зауважила Оля, що після школи все тільки починається.

Місце сили Ольги Цибульської

Показала кабінет музики, свою парту та поділилась кумедною історією про викладача, який кидав баян та намагався наздогнати бешкетника, коли хтось жартома стукав у двері. Навіть яблуня, до якої приходила Цибульська на перервах, досі на місці. Після екскурсії Цибульська пригостила Нестора найсмачнішим, на її думку, яблуком — шкільним.

Схожі статті