Дмитро Ступка показав доньку від екс-дружини Поліни Логунової, яка проміняла його на американця: копія тата

Дмитро Ступка та Поліна Логунова були однією із найгарніших пар українського шоу-бізнесу, але білоруська перукарка знайшла американського коханця. На щастя, у пари є маленька донька. 5-річна дівчинка як дві краплі води схожа на тата, а назвали її на честь зіркового прадідуся — Богдана.

Восени минулого року Дмитро Ступка із родиною переїхали до Сполучених Штатів Америки, де вони знаходяться і зараз. Але перед Новим роком, 31 грудня, його дружина, перукарка і блогерка Поліна Логунова, піднесла неочікуваний подарунок у вигляді новини про розлучення.

Однак, офіційних документів про розрив все ще немає: актор та його неповнолітня донька є громадянами України, отже офіційно розлучитися подружжя може тільки на Батьківщині
Натомість зараз Поліна у стосунках з американцем, роман з яким, за словами екс-чоловіка, вона закрутила ще до новини про розставання.

Дмитро Ступка з родиною

Але Дмитро Ступка розуміє дівчину, вважаючи, що це її життя та вибір, а дати їй те, чого вона хоче, актор зараз не може.
Після розриву пара залишилась друзями, оскільки має спільну дитину — п’ятирічну доньку Богдану. Батько необмежений у часі, коли може бачитися з дитиною, тому робить із нею багато повсякденних справ: годує, підвозить до школи, забирає після уроків, заплітає волосся.Богдана часто з’являється в Інстаґрам-сторіз актора та на його сторінці в соцмережі, не дарма дівчинка — модель.

Маленька Богдана — копія батька

Днями Ступка показав, як проводить вільний час з дитиною, виклавши в Інстаґрам світлину, де його маленька принцеса в смішних окулярах та з розпущеним волоссям сидить у татка на шиї, радісно посміхаючись. Татусь, у свою чергу, лаконічно та змістовно підписав фото:

“Люблю тебе”

Видно, як маленька Богдана дуже схожа на батька: спільні риси обличчя, міміка та посмішка.

 

Підписники теж це помітили:

  • “Дуже гарні і дуже схожі”
  • “Ви так схожі”

Богдан Ступка руйнує всі стереотипи про “батька вихідного дня” та є гарним прикладом для інших татусів.

Нагадаємо, Поліна Логунова народилась в Мінську 29 жовтня 1988 року.

Схожі статті