Красуня-дружина Олексія Арестовича Анастасія вперше розповіла, чим вона займається: “Зустрічаємось, граємо”

Олексій Арестович став одним з улюбленців українців, оскільки з самого початку повномасштабної війни, він був спочатку заспокійливим, а тепер його прихильники розділилися на дві категорії, хтось його любить, а хтось вже ні.

Та попри те, як народ реагує на самого Арестовича, його дружина Анастасія вже стала досить популярною особистістю. Жінку часто звуть на інтерв’ю, аби дізнатися, як їй живеться у ролі дружини одного з найвпливовіших політиків. А також аби відкрити її як особистість, тобто, дізнатися, яка вона, як жінка, дружина, мама, а також, професіонал своєї сфери.

Анастасія Арестович

Анастасія не дуже полюбляє публічність, для неї це видається важко, гарно говорити, сидіти, бути у центрі уваги та взагалі бути перед камерою. Але чоловік вважає, що їй треба звикати до публічності, адже він збирається балотуватися на пост президента України. Тому й хоче, аби Настя вже мала досвід публічності.

Та тільки поки дружина політика до цього не готова та займається іншими не менш важливими справами. Нині Анастасія займається розвитком освітнього проєкту.

“Є проєкт зараз, він не тільки в межах України, а ще й у Європі. Наразі збираємо коло друзів, однодумців, які цікавляться темами саморозвитку, духовності, хочуть розвиватися в деяких сферах, тому ми активно шукаємо та  запрошуємо експертів в різних сферах, робимо майстер-класи, зустрічаємося, граємо” – розповіла Анастасія.

Тож, дружина політичного діяча також зайнята важливими справами, які є актуальними для молоді та людей будь-якого віку загалом. Важливо лише мати бажання розвиватися та приймати знання.

Ким працює дружина Арестовича

Також, Анастасія згадала про своє творче захоплення. Виявляється, вона буду любить співати, тому активно займається вокалом та розвивається у цьому напрямку. Але на велику сцену жінка не претендує.

Схожі статті