Теплий плед, шкарпетки і какао: про що зараз мріє Олена Шоптенко, яка не може оговтатися від розлуки з Олегом Винником

Олена Шоптенко мріє про прості радощі.

Колишня учасниця проекту “Танці з зірками”, танцівниця і хореограф Олена Шоптенко поділилася з прихильниками новим знімком. На ньому вона позує у синіх джинсах і білому светрі з короткими рукавами. Волосся у зірки розпущене. Олена шоптенко сидить на підлозі, притулившись до стіни. у дописі вона написала, що зараз їй не вистачає теплого пледу і какао.

При цьому прихильники вирішили нагадати танцівниці про те, що ноги мають бути в теплі і порадили ще одягнути шкарпетки. Проте не всі підтримали прагнення танцівниці попити какао і розкритикували джинси хореографа.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHclleVHdK7%2F&is_from_rle

Дехто з прихильників теж не проти був би полежати під пледом з коханою людиною або сам. Головне з приходом холодів – погрітися.

Раніше Олена Шоптенко викладала світлини з осінніми пейзажами і закликала прихильників пригальмувати і встигнути помилуватися теплими осінніми днями.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCG-eRESHaMD%2F&is_from_rle

Цей допис танцівниця виклала після того, як вилетіла з проекту “Танці з зірками”, на якому була в парі зі співаком Олегом Винником.

Схоже, дівчині не вистачає насиченого ритму життя та емоцій від виступу. Кожен виступ пари супроводжувався шквалом емоцій, за яким сумують усі. хто полишає проект.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCE1J4FAnAQa%2F&is_from_rle

Під одним з дописів Олена Шоптенко назвала їхній танець не просто виступом, а кайфом. А прихильники підтримали таке визначення, адже бачили які пристрасті розгорталися між партнерами на проекті.

Схоже, що думками про плед, шкарпетки і какао танцівниця хоче повернутися у атмосферу щотижневого свята.

Схожі статті