Спортивки, уггі та відросле коріння: Ольга Сумська показала, в якому непривабливому вигляді гастролює Україною

Вічно молода, енергійна та надзвичайно талановита – Ольга Сумська показала, який вигляд має після своїх виступів.

Так, нещодавно, Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram, поділилася дотепним відео, де постала в незвичайному для себе, в більш спортивному образі, доповнивши, його взуттям уггі та чорним класичним пальтом.

Нагадаємо, що зірці 52 роки, проте вік ніколи не заважав артистці мати свіжий, доглянутий вигляд, а речі, які вона підбирає завжди викликають захоплення у публіки.

Який стиль притаманний Сумській?

Зазвичай – це класичний стиль, а також полюбляє сукні максі або міді. Доповнює кожен образ туфлями на підборах. Можна помітити зірку й в звичайних джинсах, які також гармонійно поєднується та дуже личать Ользі Сумській.

В своєму гардеробному арсеналі, Оля містить й блузи, спідниці, костюми офісного стилю. Також, варто зазначити, що Сумська просто обожнює аксесуари: сумки, окуляри, намисто, браслети, сережки й нерідко можна застати зірку у вишиванках.

Ольга Сумська має дуже виразне обличчя – тому макіяж робить такий, щоб підкреслити всі наявні принади, які дала їй природна краса. У зачісках, надає перевагу своєму розпущеному волоссю. Зазвичай воно пряме, хоча нерідко з’являлася й з накрученими легенькими локонами.

Нагадаємо, що зірка почала зніматися в серіалах ще в юному віці. Вперше на екранах телевізорів Оля з’явилася у 16 років, зігравши головну роль, у фільмі “Вечори на хуторі біля Диканьки”, режисера Юрія Ткаченка.

Також не менш важливим фактом є те, що велику популярність Оля Сумська отримала завдяки серйозній, великій ролі у серіалі “Роксолана”.

Схожі статті