Ксенія Мішина та Еллерт приголомшили підписників неймовірною новиною – у родині очікується поповнення

Переможець популярного шоу "Холостячка" приголомшив своїх підписників неймовірною новиною. Невже родину чекає поповнення?

Нещодавно відбувся фінал популярного на всю країну телевізійного шоу “Холостячка”. До кінця дійшли лише двоє претендентів, яким вдалось розтопити серце неймовірно красивої і привабливої акторки Ксенії Мішиної. Це були Олександр Еллерт та Олексій Тригубенко. Однак в результаті красуня віддала перевагу Олександру.

Мішина обрала переможця шоу

Нещодавно щаслива пара вирішила заінтригувати своїх прихильників цікавою світлиною. В соціальній мережі Instagram Олександр Еллерт в своєму stories показав, як цілує округлий животик Ксенії Мішиної.

Цікава сторіс Олександра Еллерта

На світлині Еллерт написав, що на пост-шоу вони з Ксенією забули про щось розповісти.

Однак згодом виявилось, що це просто жарт. Олександр розповів про це у своєму stories в Instagram. Він зазначив, що коли його кохана буде в такому цікавому становищі, він буде її любити ще дужче. При цьому переможець шоу додав, що таке майбутнє цілком ймовірне.

Сторіс Олександра Еллерта

Нагадаємо, що напередодні Ксенія Мішина показала світлину зі своєю мамою. Вона викликала великий інтерес у прихильників акторки, оскільки з її батьком знайома вже вся країна. До того ж, інформацію про неї в мережі майже немає.

Мати Ксенії
Мати Ксенії

Світлина мами була опублікована в честь її дня народження. Відомо, що її звуть Наталя і раніше вона допомагала з вихованням сина.

Схожі статті