У подружжя в США після 14 синів нарешті народилася перша донька: чекали довгих 30 років

Неймовірна історія любові й успіху Катері та Джея Швандт зі штату Мічиган у США, які 30 років тому покохали одне одного, не залишить байдужим нікого.

Амур запустив свої стріли у серця Катері та Джея ще в старшій школі. Побралися в 1993 році перед вступом в університет. В один, до речі, й вступали. Перших трьох синів народили ще до закінчення університету. Про це з посиланням на Guardian розповідає Hromadske.ua

Їх кохання дуже плодовите – 14 хлопців. Нині їхньому старшому синові Тайлеру вже 28. Він створив власну сім’ю і переїхав від батьків.

Але, як кажуть, святе місце пустим не буває. Замість найстаршого первістка Бог послав подружжю довгоочікувану дівчинку.

https://www.instagram.com/accounts/login/?next=https%3A%2F%2Fwww.instagram.com%2Fp%2FCHTsvqnF7Wj%2F&is_from_rle

«Моїх батьків нарешті благословили маленькою дівчинкою, яку вони вже й не сподівалися мати», — відреагував на це найстарший Тайлер.

Дівчинка народилася  5 листопада, з вагою 3,4 кг. Її назвали Меґі Джейн. Меґі – це похідне від другого материного імені Маргарет. А Джейн – скорочена версія імені батька.

Батько дівчинки надзвичайно щасливий

Меґі — це найкращий подарунок, про який ми могли мріяти», — розповів Джей.

Але це ще не весь успіх Катері та Джея Швандт.

Вони обоє встигли здобути наукові ступені. Мати чисельного сімейства є магістром соціальної роботи в Державному університеті Гранд-Велл. А Джей – юрист, керує приватною конторою, що займається землевпорядкуванням.

Пара має авторське шоу на місцевому телебаченні 14 Outdoorsmen. Але, вочевидь, в назві потрібно буде поміняти цифру, бо в сім’ї всіх уже 15.

Схожі статті