36-річний Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів: наче рідний брат Дмитра Комарова

Глядачі звикли бачити одного з найпопулярніших українських шеф-кухарів Євгена Клопотенко з чубом та вусами або з кучерями. Втім, зірка нещодавно показав себе абсолютно в іншому амплуа.

Безумовно, глядачі звикли до образу Євгена Клопотенка, адже він за роки популярності не зраджує своїм розкішним вусам і лише час від часу змінює зачіску, яка тим не менш, не надто змінює цілісного образу.

Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Євген Клопотенко показав, як він їсть лимон з пліснявою
Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Контент кулінар здебільшого пов’язаний з його професійною діяльністю, адже пристрасть до готування та створення смачних і апетитних страв привела чоловіка до популярності. Звісно, після початку повномасштабної війни в Україні Євген також багато часу приділяє саме своїй батьківщині, усіляко намагається захищати її інтереси та бере участь в інформаційній боротьбі.

Але знаходиться хвилинка і для розважального контенту. Наприклад, нещодавно Євген показав своїм шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук, як виглядає без вусів та шевелюри.

У профілі з понад 800-тисячною аудиторією Євген Клопотенко згадав, як працював офіціантом, барменом, закупником, менеджером, а тоді потрапив у команду відомого ресторатора Дмитра Борисова. Саме в його закладах кухар “набрався найкращого досвіду”, тож показав, як виглядав у ті часи до популярності.

Євген Клопотенко показався без кучерів і фірмових вусів

Варто відмітити, що шанувальники одразу ж почали коментувати стосовно того, на кого ж схожий Євген. Хтось побачив у ньому Марка Цукерберга, а хтось інших відомих людей.

Нагадуємо, що Євген Клопотенко не тільки розвиває свій ресторанний бізнес, активно бере участь у зйомках на телебаченні, а зірка намагається всіляко трансформувати харчову культуру в Україні. Наприклад, декілька років тому разом з Оленою Зеленського він складав меню для школ. Варто відмітити, що дана діяльність серйозно привертала увагу, адже понад 30 років українські школярі харчуються за радянськими параметрами та стандартами.

При цьому дана співпраця дала можливість Євгену краще познайомитися з першою леді та зробити свої висновки. Якось Євген пожартував, що не дивлячись на свій образ в медіа, насправді Олена — деспот, і Володимир Зеленський про це добре знає.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.