“Тіна Кароль, це ти?”: Аліну Гросу після переїзду в США сплутали з українською поп-дівою (ФОТО)

Аліна Гросу з самого дитинства стала популярною українською артисткою, яка за досить короткий період часу стала зіркою. Адже на той момент вона була єдиною маленькою співачкою.

Аліна розпочала свою кар’єру ще бувши маленькою дівчиною, яка просто співала, танцювала й навіть не думала про якусь популярність чи зірковість. Можливо саме через такі самовіддачу вона й стала улюбленицею українців. А діти вони взагалі не звертають уваги на гроші, статус чи ще якісь матеріальні речі. Саме тому вони і є більш щирими ніж дорослі.

Аліна Гросу

Але настав такий період, коли Аліна вирішила закінчити свою кар’єру, це стало для всіх досить неочікувано. Але річ в тому, що дівчинка просто втомилася від свого надто активного ритму життя й захотіла присвятити себе навчанню. Так, довго Гросу не з’являлась на інформаційному просторі. Але коли дівчина здобула акторську освіту, то знову вирішила стати частиною українського шоу-бізнесу.

Таким чином Гросу почала з’являтися в українських серіалах та кіно, і варто сказати, що Аліна не лише гарна співачка, а ще й акторка. І з тих самих пір Гросу отримала нову хвилю популярності. Й поціновувачів її творчості почало цікавити ще й особисте життя артистки.

І у шоу-бізнесі є така історія, що деяких артистів починають порівнювати одне з одним. Невідомо, чому так стається, але все ж таки від цього не втекти. Так, наприклад, днями Аліна виклала фото, на якому її сплутали з українською поп-дівою Тіною Кароль. Мовляв, волосся, фігура й загальний образ дуже нагадує зірку.

Коментарі під фото Аліни

Про це молодій артистці написали прихильники у коментарях, на що сама дівчина досить іронічно відповіла, що їй залишається лише нафарбувати губи червоним, аби повністю перевтілитися в образ Кароль.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.