На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова: покохала іншого і пішла з сімʼї, не роздумуючи

Свого часу розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наробило багато галасу в шоу-бізнесі. Пара розійшлася зі скандалом зі скандалом, і не без причини.

Знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов та продюсерка Олена Мозгова не були одруженими офіційно. І тим не менш, перебували у повноцінному шлюбі. У стосунки Олена Миколаївна вступила, будучи матір’ю. У зірки була дочка Зоя від попередніх стосунків. Музикант прийняв її як свою та щиро полюбив. Незабаром в родині з’явилася ще одна дівчинка Євгенія.

На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

О
На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

Сім’я здавалася щасливою. Але насправді проходила через серйозну драму. Мозгова закохалася в іншого чоловіка і одразу ж прийняли рішення, що необхідно розірвати стосунки з Олександром. Продюсерка завжди підкреслювала, що фізичної зради не було, але вона не бачила сенсу залишатися в шлюбі, якщо покохала іншого чоловіка.

Розрив важко перенесли і Пономарьов, і діти. З обʼєктом своєї закоханості Олена Мозгова так і не зійшлася. Пізніше її колишній чоловік підтвердив, що нібито людиною, яка посприяла зруйнуванню його шлюбу був продюсер Едуард Клім. Однак сама Олена даної інформації так і не підтвердила.

Девід Аксельрод пригадав, чому одружився з Оленою Мозговою
На кого Олена Мозгова проміняла Олександра Пономарьова

Натомість згодом у житті Мозгової з’явився чоловік, який зміг зробити її щасливою. Мова йде про співака Девіда Аксельрода, від якого Олена Миколаївна народила третю дочку. Продюсерка не збиралася заміж за свого обранця, але коли дізналася про свою вагітність, пара прийняла рішення, що необхідно узаконити стосунки.

З колишнім чоловіком Олександром Пономарьовим у продюсерки взаємини постійно змінювалися. Музикант то дарував їй квіти, то осипав компліментами, то ділився недоречними коментарями.

Наприклад, декілька років тому Олександр Пономарьов вперше заявив, що насправді Олена Мозгова таки зрадила йому. У відповідь продюсерка зробила публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій попросила колишнього назавжди її забути і обговорювати з пресою інших жінок, які були в його житті. На цей коментар Олександр так і не відповів. Втім, зірка прекрасно ладнає з падчеркою Зоєю і підтримує зв’язок з дочкою Женею.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.