Зірка “Танців з зірками” та “Будиночка на щастя” Костянтин Войтенко розсекретив нову обраницю після розлучення

Костянтин Войтенко відомий український актор, який став популярним завдяки серіалам "Коли ми вдома" та "Будиночок на щастя", а також через участь у шоу "Танці з зірками".

Життя Костянтина завжди було цікаве його прихильникам, оскільки він відомий, молодий та досить успішний чоловік. Але про своє особисте Костя не надто відверто говорив. Навіть далеко не всі знали, що він одружений та має дитину. Але коли Войтенко брав участь у головному шоу 1+1 “Танці з зірками” він досить відверто розповідав про своє особисте життя.

Костянтин Войтенко

Так, на проєкті актор розповів про своє нелегке життя, бо саме в той період він мав конфлікт зі своєю тодішньою дружиною, яка, до речі також є творчою особистістю. Можливо саме через це  у пари й виникали конфлікти та сварки. Хоча пара жила разом 7 років і виховували донечку Емілію. Але, як вже всім відомо, діти не рятують погані стосунки між батьками. Тому, в певний момент після довгих намагань Кості примиритися, все ж таки пара прийняла рішення розлучитися. Це відбулося у жовтні 2022 року.

Досить довго Костянтин відходив від трагедії в особистому житті та поринув у роботу з головою, він навіть встиг побути режисером та продюсером, а не просто актором. А також, У Войтенко за останній рік відбулися й зміни в особистому житті.

Річ в тому, що зовсім нещодавно Костянтин на своїй сторінці у соціальній мережі instagram оголосив про нові стосунки. І його нова дівчина це українська дизайнерка одягу Наталія Камінська.

Костя на всю Україну зізнався у коханні до своєї обраниці й показав, що навіть після розлучення та під час війни люди можуть знаходити справжнє кохання та будувати спільне майбутнє попри важкі часи та своє минуле.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.