Максим Галкін на риболовлі побачив рибу з обличчям, яке нагадує президента росії – оце так зустріч (Відео)

Пародист, шоумен, справжня зірка гумору Максим Галкін продемонстрував, що окрім роботи, обожнює відпочивати на природі та рибалили. Яке здивування чоловік отримав, коли побачив рибу з обличчям.

В сучасному світі існує багато природних дивин, які раніше здавалися нам нереальними та геть космічними. Максим Галкін на своїй риболовлі теж в цьому переконався.

Максим Галкін

На власній сторінці в Instagram зірковий телеведучий зміг по-справжньому здивувати свою аудиторію підписників, адже такого у звичайному житті не побачиш. Максим показав велетенську рибину, яка виявилася, наче з обличчям людини та людським проникливим поглядом. Ось такий феномен природи можна зустріти навіть, не підозрюючи про це.

“Люди, люди, я побачив рибу з обличчям. Подивіться, у неї реально обличчя. Ось так, якщо дивитися”, – здивовано розповів Галкін.

Юзери соціальної мережі жартома зазначили, що рибина, яку запримітив Галкін дуже схожа на президента росії, який розпочав війну на нашій землі. Тому, в коментарях під дописом всі активно розпочали обговорення про неймовірну схожість.

“Схожа на путіна, слідкує за вами;
Обличчя якесь знайоме;
На путіна схожа риба;
Двійник путіна”, – пишуть підписники.

Дійсно така дивина матінки-природи нерідко приносить відкриття, які ми у світі ніколи не бачили. Але заради таких емоцій варто жити, дізнаватися щось нове, творити та щиро любити.

Максим Галкін яскравий приклад, як можна залишатися людяним, вміти правильно аналізувати ситуацію та робити вчинки на совість. Відомо, що у повномасштабній війні, яку розпочала росія, він зі своєю дружиною Пугачовою засуджують дії їхньої влади. Також  активно допомагають Україні коштами й навіть переїхали жити в Ізраїль на деякий час.

Схожі статті