Ревізора Ольгу Фреймут взяв за руку імпозантний дідусь, а вона і не проти: Локотко відійшов на другий план

Зразковий ревізор країни Ольги Фреймут після довгого мовчання в соціальних мережах показала нову світлину з поважним чоловіком. Як зараз виглядає взірець етикету і що змінилося в її житті?

Імпозантна пані, яка точно знає правильність відстоювання своїх кордонів, як вчасно говорити “ні” та захистити себе влучним словом. Вона манірна, справедлива та галантна дама, яка закріпила свій статус зразкового ревізора країни після виходу телепрограми “Ревізор” на Новому каналі.

Тому, у 2011 році піднялася на п’єдестал своєї кар’єри телеведучої. У 2018 році вона намагалася повернутися працювати на Новий канал, але її нові проєкти не принесли бажаного успіху. Тоді вона вирішила, якщо повертатися на ТБ, то тільки з подібними шоу по перевірці сервісу в Україні.

Ольга Фреймут

У зв’язку з війною вона майже не з’являється в публічному просторі, не поширює своїх світлин й взагалі зайвого разу не нагадує про свою особистість. Лише відомо, що наразі зірка разом з дітьми – сином Валерієм та донькою Євдокією й чоловіком Володимиром проживають у Лондоні.

Яке здивування підписники отримали, коли їхня улюблениця за довгий час поширила нове фото, щоб прихильники хоча б подивилися, який вигляд нині має ревізорка.

На світлині жінка у своєму галантному, стриманому стилі, в чорній приталеній сукні та білих бусах постала з чоловіком літнього віку, якого обійняла та позувала на спалах камери. В руці тримала букет ромашок, імовірно для людини, з яким зустрілася в той день.

“У Відні. В гостях в Івана Марчука. У маестро сьогодні день народження. Геній, яке щастя це знайомство”, – підписала світлину Фреймут.

Ревізора Ольгу Фреймут взяв за руку імпозантний дідусь

Як виявилося, це відомий український живописець, народний художник України, який святкує свій день народження, тому Ольга вирішила привітати його ще й у своєму Instagram.

Схожі статті