“Сезон відкрито”: Михайло Заливако показав наслідки своїх літніх розваг. Анна Богдан цього б недопустила

Михайло Заливако досі не виходить з голови багатьох українських жінок, які дивилися романтичне українське шоу "Холостяк", яке все ще залишається одним з улюблених серед глядачів.

Міша зміг справити дуже гарне враження, адже він сильний, розумний, симпатичний та має справжні чоловічі риси характеру. А це вже величезний плюс, адже іноді здається, що чоловіки загалом просто вимерли. Хоча насправді шоу має сценарій, проте іншу людину ніхто не грає, просто все виходить більш романтизовано ніж в житті.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Відомо, що Заливако дуже любить спорт, у Харкові він почав активно займатися у залі. І якщо поглянути на його тіло – це помітно. Загалом навіть ходили чутки, що Михайло не є підприємцем, а простий тренер у спортивній залі. Та сам же чоловік розповідав, що він займається автомобільним бізнесом.

Проте зараз у нього зовсім інший напрям бізнесу. Заливако вирішив запустити власний бренд одягу. Він особисто підбирав тканини й домовлявся з постачальниками. Заради цього холостяк їздив у різні країни, за що й отримував порції засудження на свою адресу. Адже мало хто з чоловіків нині має право виїжджати за кордон. Але варто зауважити, що кожен живе згідно своїх можливостей.

Та зараз Михайло демонструє активне життя у столиці. Він часто ділиться своїми сніданками, роботою в офісі та своїми розвагами. Так, днями Заливако показав, як він “вдало” покатався на роликах.

Розваги Заливако

Напевно чоловік й сам збився з рахунку, але палав він точно не один раз. Руки Михайла у великих подряпинах, а ще й долонь у досить глибоких ранах залишилась. Та Міша як дитина радіє тому, що він відкрив свій сезон роликів саме таким чином. Напевно, в ці моменти чоловік впав у дитинство та відчув повне щастя у моменті.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.