Фотошоп не допоміг, а зробив тільки гірше: 50-річна Руслана Лижичко збентежила зовнішнім виглядом (ФОТО)

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко оприлюднила нове фото та схвилювало своїх шанувальників виглядом. Усі деталі дізнійтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко присвятила естраді більше 20 років. Зірка з великою любов’ю ставиться до сцени, а також з уважністю відноситься до власного образу в шоу-бізнесі. При цьому виконавиця намагається тримати баланс. Зірка не перегинає палицю з уколами краси, не епатує і перш за все привертає до себе увагу саме через свою творчість.

Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

Раніше артистка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповідала про те, як зберігає свою красу. Адже Руслані вже 50 років і далеко не кожна жінка виглядає у цьому віці так, як вона. Здебільшого співачка робить ставку на спорт. Важко не помітити, що фізична підготовка Лижичко знаходиться на вищому рівні.

Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову
Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

І вона допомагає не тільки у повсякденному житті, але і впоратися з навантаженнями на сцені. Що стосується обличчя, Руслана зізнавалася, що робила лише зволожувальні уколи. І здебільшого критикувати артистку немає за що. Однак нещодавно вона трохи перебільшила з фотошопом.

Так, Руслана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на які помітно, що було використано забагато ретуші, за рахунок чого не видно зморшок і структури шкіри, а тому вигляд у зірки був дуже неприроднім і напруженим.

Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Руслана дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що збирається стати матір’ю. При цьому вона підкреслила, що свого первістка народить сама, а на рахунок наступної дитини вже може думати про усиновлення.

Через публічні розмови про бажання материнства у Руслани виник невеликий конфлікт з її чоловіком Олександром Ксенофонтовим, який не бажав виносити це на публіку. А через вторгнення мрія народити малюка знову відклалося у довгий ящик. Це досить знайома ситуація для артистки, адже 2013-го вона також говорила про свої плани на пологи, а потім роз почалися проблеми в країні і вона повністю присвятила себе батьківщині.

Схожі статті