Христина Соловій вийшла на сцену в одній вишиванці, у якій навіть не могла танцювати: Жадан не бачив

Відома українська співачка Христина Соловій останнім часом привертає до себе багато уваги. Особливо багатьох цікавить її особисте життя, оскільки є підозри про її роман з Жаданом.

Христина ніколи не афішувала своє життя, вона вважає, це недоречним, адже артист має цікавити свою аудиторію творчістю, а не лише плітками про своє приватне життя. Тим паче коли це стосується стосунків з чоловіками та з рідними.

Христина Соловій
Христина Соловій

Соловій не так давно відзняла дуже романтичний кліп з відомим поетом і прозаїком Сергієм Жаданом. У кліпі неперевершеної пісні “Юність” вони обидва зіграли кохання. Вся історія була сповнена ніжністю та пристрастю. І картинка їхнього кохання була настільки правдоподібною, що всі глядачі почали в це вірити й забули про такий термін як – акторська гра.

Та згодом колеги настільки часто почали з’являтися разом на публіці, що просто не було інших варіантів. Сергій та Христина разом виступають на сцені, і ці виступи є доволі романтичними, адже чоловік дозволяє собі обіймати дівчину за талію і цим самим демонструє свою ніжність до неї.

Також вже давно відомо, що Сергій Жадан розлучися зі своєю дружиною після 15-ти років шлюбу. Чи пов’язано це з романом з Христиною Соловій невідомо, але є велика ймовірність цього. Та самі артисти не збираються нічого коментувати й це правильно.

Нині Соловій дуже активно виступає на своїх сольних концертах. І якщо раніше образи Христини були дуже стриманими, то зараз вона може дозволити собі одягти короткі вбрання. Як, наприклад, на останньому концерті дівчина одягнула дуже коротку вишиванку, в якій дівчині навіть важко було танцювати.

Сторіс Христини
Сторіс Христини

Але повний образ насправді виглядає доволі цікаво та романтично. Можливо такою була сама концепція концерту, і цей наряд мав зробити свою справу та настрій.

Схожі статті