Олександр Педан показав, як гуляє фортецями з улюбленою жінкою свого життя: не дружина, не дочка і не Фреймут

Олександр Педан відомий український телеведучий і шоумен, який вже багато років є одним з найпопулярніших та найзатребуваніших ведучих України, оскільки його талант є унікальним.

Олександр попри свою завантаженість роботою завжди намагався знайти час на родину, оскільки це для нього дуже важливий аспект життя. Навіть коли кар’єра Педана лише починала розвиватися, його дружина дуже сильно підтримувала його у всіх починаннях і відпустила його самого до Києва заробляти гроші та ім’я. І саме за це він дуже вдячний своїм близьким, адже у нього все вийшло і тепер він справжня зірка.

Родина Олександра Педана
Родина Олександр Педана

Педан – це справжній приклад турботливого батька і чудового чоловіка, адже для нього виховання дітей є важливим, він є другом для своєї дорослої дочки Лєри та малого сина Маріка. З дітьми у нього своя історія, адже з дочкою та сином батьки будують стосунки по-різному. Лєра – це принцеса, яка завжди гарно вчилась і почувала себе в міцних татових руках турботи. А от Марік росте справжнім спортсменом, який переймає від свого тата всі чоловічі якості.

Звичайно Олександр також любить проводити час наодинці з дружиною Інною, яка завжди його підтримує та допомагає в усьому. Саме тому їхній шлюб тримається багато років, бо вони грамотно побудували свої стосунки.

Також чоловік знаходить час й на те, щоб провести час зі своєю мамою, яка, власне, й виховала такого сина як Педан. Так, днями чоловік показав, як гуляє зі своєю матусею у Кам’янці-Подільському та у Чернівцях. Ймовірно вони вдвох вирішили влаштувати подорож Україною. Олександр показав, як вони дісталися до фортеці та відвідали лавандове поле.

Олександр Педан з мамою
Олександр Педан з мамою

Дуже помітно, що мама Педана залишилась дуже задоволеною від такої поїздку з сином, адже це час приємних моментів та спогадів у майбутньому. До того ж це буває не так часто.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.