Ксенія Мішина показала, що робить її 11-річний син Платон о 5-й ранку в селі: гуляє по лісу, але не просто так

Ксенія Мішина дуже популярна українська акторка, яка може легко перевтілюватися в різні ролі та амплуа. Вона унікальна тим, що її ролі неможливо забути, адже в свою роботу Ксенія вкладає душу.

Мішина все робить з душею, адже вона обирає жити почуттями і робити все заради задоволення та власних почуттів. Жінка вивчає себе з різних сторін, вона любить медитації, її приваблює духовність, а також спорт – це взагалі незмінна частина її життя. Адже жінка за здоровий образ життя. І свого сина Платона вона намагається навчити цьому ж.

Мішина з сином
Мішина з сином

У плані виховання жінка також віддається на 100%, адже син у неї один і раніше Ксенії не вдавалося приділяти багато часу своєму синові, бо вона постійно працювала і була дуже зайнята своїми проєктами та геть не мала часу навіть на себе. Тому, хлопець багато часу проводив з батьками акторки. Але зараз все змінилося, Платон став самостійним і дорослим і тепер він сам може за себе відповідати.

У Ксенії з Платоном склалися гарні відносини, вони товаришують і довіряють одне одному. А це дуже важливо для стосунків мами й сина, особливо у такому віці. Адже підлітковий період є найважливішим та найскладнішим. І здається, що Мішина змогла перебороти цей вік сина та знайти з ним спільну мову.

Нещодавно акторка разом з сином та мамою відпочивала у Туреччині. Там родина гарно провела час і нарешті розслабилась. Відпочинок був цікавим та насиченим, Платон отримав масу задоволення.

А тепер вони вже повернулися у Київ, але відпустка не завершилась, адже Мішина відправила сина у село, а сама поки присвячує час собі.  Але не забуває демонструвати, як Платон відпочиває. Наприклад, днями жінка показала, як її син о 5-й ранку йде по гриби.

Син Ксенії у селі збирає гриби

Виходить, син дуже полюбляє природу та готовий заради пригод вставати так рано і йти у ліс на прогулянки з користю.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.