Уха і казан плову: турецький екс-чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав свій раціон і розмір порцій

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат все частіше розповідає своїм підписникам, як він проводить час зі своєю новою родиною. У кадр потрапили яства, якими годують бізнесмена.

Після того, як Мурат Налчаджиоглу одружився з Ані Лорак, його життя безумовно сильно змінилося. Зокрема пара тривалий час проживала в Україні. І ба більше, у підприємця з’явилися заклади з турецькою кухнею. Його сестри, одна з яких шеф-кухарем також переїхали у нову країну та почали співпрацювати з братом.

Мурат Налчаджиоглу влаштовує шоу-програму коханій Лілії Реус
Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Зіркове на той час подружжя неодноразово розповідало в інтерв’ю про свої ресторани, а після розлучення вони, судячи з усього, дісталися саме Мурату.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Зараз Кароліна проживає у Підмосков’ї разом зі своєю дочкою від турецького бізнесмена Софією. Мурат тим часом активно налагоджував особисте життя і цього року одружився з українкою Лілією.

Пара вилучає щастя, радість та гармонію. Зокрема Мурат також став вітчимом, адже його нова дружина виховує маленьку дочку. І хоча у доступі у Мурата є ресторани, харчується він по-домашньому. Нещодавно чоловік оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому показав, чим його частують.

Мурат Налчаджиоглу показав, як його годують

Спочатку страву у своїй тарілці Мурат представив аудиторії як уху, але Лілія поправила свого коханого, заявивши, що це шурпа.

Примітно, що порція доволі велика. Глибока тарілка містить у собі приблизно 500 мілілітрів супу. У складі можна помітити овочі, які крупно нарізані та м’ясо. У дописі до відеоролику бізнесмен додав стікер про любов до власного дому.

Нагадуємо, що після весілля, яке пара зіграла на початку літа, Мурат разом з новоспеченої дружиною, падчеркою, а також своєю рідною дочкою від Ані Лорак Софією полетіли відпочивати в Туреччину. Це був медовий місяць пара. Софія залишила зіркову матір майже на місяць.

Спочатку вони відпочивали всією сім’єю, а потім Мурат разом зі спадкоємицею і рушив в окрему подорож, вочевидь бажаючи провести з донечкою якомога більше часу. Тим паче, що незабаром розпочнеться новий учбовий рік, і таких нагод буде набагато менше. Зараз родина знаходиться вже в Україні.

Схожі статті