Володимир Ярославський показав, як виглядає майбутня теща Мартиновської: “Одразу готує смаколики”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, чиє життя дуже цікавить українських жінок. Адже він є доволі привабливим чоловіком та професіоналом своєї справи.

Ярославський неймовірно любить готувати, іноді складається таке враження, що саме цей процес може заповнити якісь пустоти у його житті. І це нормально, цілком, адже всі ми обираємо власні хобі та майбутню професію, яка може стати справжньою віддушиною для людини.

Ярославський з Мартиновською
Ярославський з Мартиновською

У житті Володимира кухня займає одне з найважливіших місць, адже саме їй він присвячує своє життя і майже весь свій вільний час. Чоловік готує у власних ресторанах, готує на “МастерШеф”, готує вдома, для блогу.  А також він вступив до університету, аби написати докторську роботу для майбутніх кухарів, оскільки він хоче дати якомога більше знань та навичок для молодих спеціалістів.

Ярославський завжди сам готує, але в рідкісних випадках, дозволяє зайти жінці на кухню. І однією такою жінкою є його мама, яка днями й завітала до свого дорослого сина. Жінка приїхала до Володимира й одразу ж почала готувати на кухні та попросила її не знімати. Але Ярославський не втримався і показав свою рідну маму підписникам.

“Мама одразу готує смаколики. Тільки каже не виставляй, бо вся кухня заставлена. А я думаю, як добре, що мама вдома” –  написав Володимир.

Мама Володимира
Мама Володимира

Тож, скільки б років не було нам, ми завжди радіємо, коли наші мами готують для нас наші улюблені страви, смак яких, нагадує нам дитинство. А там не було жодних проблем та переживань. Все завжди було приготовлено, випрано та налагоджено.

Ярославський дуже любить своїх батьків, і наприклад, з татом він щонеділі влаштовує сніданки – це традиція. А от мама сама для нього готує те, чого бажає його вередлива душа кухаря.

Схожі статті