Бойфренд Ані Лорак Віджраку показав усіх своїх дітей: донька схожа на Моану, а синочок наче лялька Бебі Борн

Знаменита російська співачка Ані Лорак понад рік перебуває у стосунках зі своїм новим бойфрендом Ісааком Віджраку. Тривалий час йому приписували адюльтер, але чому так сталося?

Коли Ані Лорак ще не наважилася розповісти фанатам про свій роман з йога-тренером, в мережі вже ходили чутки про їхній любовний зв’язок. Користувачі регулярно відвідували акаунт чоловіка і встигли побачити, що у іспанського красеня є маленька дитина і нібито молода дружина. Одразу ж після повідомлення про стосунки Ісаак видалив з особистої сторінки частину контенту. Тоді ж його почали звинувачувати у невірності дружині.

Ісаак Віджраку показав, як виглядають його діти

Ісаак Віджраку показав, як виглядають його діти

Ісаак поквапився виправдатися. Він оприлюднив спільний кадр з молодою жінкою та розповів, що насправді вона являється його донькою. З’ясувалося, що Віджраку став батьком у доволі юному віці. Красуню звуть звуть Ебоні. Вона має розкішна кучеряве волосся, засмаглу шкіру та спортивну фігуру.

Але хто ж той малюк, з яким Ісаак постійно з’являвся у кадрі? Це його маленький син. Імені хлопчика він поки що не називає, і варто відмітити, кількість контенту з ним постійно зменшується, так як тренер регулярно видаляє відео та фото з ним.

Але нещодавно він вирішив поставити крапку в обговореннях, які стосуються його дочки, сина, імовірною дружини та в наявності онуків. Іспанець опублікував свіжий кадр, на якому постав зі своїми дітьми, а у дописі розповів про свої почуття до спадкоємців.

“Я дуже пишаюся, що вони обрали мене бути їхнім батьком. Я не був впевнений, що я можу це зробити правильно 20 років тому з моєю великою дівчинкою, і я мав таку саму думку з моїм маленьким сином 3 роки тому. Тепер я не впевнений, що впорався погано, так як їхні щастя та світло — скарб для мене. Зараз я знаю, що найкращий спосіб правильно виховати їх — це не навʼязувати їм свої проекції. Як батьки ми повинні захищати їх, поважати їх, направляти їх, і перш за все – давати їм стільки любові, скільки ми здатні дати. Тому що це саме те, у чому має потребу світ — кохання!”

Чи різна мати у дітей невідомо, адже вони неймовірно схожі, мають однакові кучері та близькі. Ебоні постійно проводить час разом з братиком і це виглядає настільки неймовірно, що здається, ніби вона його матір.

Схожі статті