Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком – не впізнаєш, що то вони (ФОТО)

23-річна дружина знаменитого шоумена та телеведучого Володимира Остапчука Катерина Полтавська поділилася з користувачами мережі архівною дитячою світлиною й порівняла себе з малим Остапчуком.

Для Катерини Полтавської почався новий та зовсім інший етап життя, адже до стосунків з українським ведучим Володимиром Остапчуком її ім’я ніколи не звучало в заголовках новин та не цікавило пересічних громадян.

Сама Катерина раніше зазначала, що не вела публічних буднів, не знімала відео в соціальні мережі та не любила фотографуватися в профіль. Стосунки з Володимиром стали для неї одними з серйозних та важливих в її особистому житті. Вона зізналася, що не слідкувала за медійним чоловіком, не знала про його минуле з колишніми жінками, тому при особистому знайомстві в неї не було якогось поганого враження про зірку.

Катерина Полтавська
Катерина Полтавська та Володимир Остапчук

Нещодавно 23-річна журналістка Катерина Полтавська вирішила поділитися зі своїми підписниками блогу соціальної мережі Instagram її дитячою архівною світлиною та свого чоловіка Володимира Остапчука. На фото обом по 7 років і що цікаве, вони дуже схожі одне на одного, тому в дорослому віці вони можуть так гармонійно виглядати в статусі пари.

Володимира Остапчука по його дитячій світлині майже не впізнати, проте Катерина Полтавська у своєму 23-річному віці рисами дуже нагадує себе маленьку.

Малолітні майбутні закохані: Полтавська вразила схожістю з малим Остапчуком

Нагадаємо, що Володимир Остапчук до стосунків з Катериною Полтавською двічі розлучився. З першою колишньою дружиною Оленою Войченко він зміг порозумітися заради виховання двох дітей, однак з другою колишньою дружиною, нотаріусом Христиною Горняк на мирні перемовини йде. Вся річ у тому, що у них залишився спільний будинок під Києвом, який Остапчук, схоже, що ділити з Горняк не збирається.

Схожі статті