Подруга Ектора Оля Мартиновська показала, в образі кого Віруня йде до школи: “Мадмуазель” (ФОТО)

Ольга Мартиновська – одна з найпопулярніших українських кухарів, що змогла стати невід'ємною частиною масштабного кулінарного шоу "МастерШеф" та улюбленицею глядачів.

Оля стала відомою завдяки своїй участі у шоу “Мастершеф” де вона й здобула перемогу та потім поїхала навчатися у найкращу кулінарну школу Франції. А вже звідти Ольга вийшла з неймовірною  кількістю корисних знань та навичок і стала справжнім шефом.

Мартиновська з дочкою
Мартиновська з дочкою

У своєму житті Мартиновська майже все вирішує сама. Багато працює, виховує доньку та відповідає за добробут. Насправді це все дуже не легко. Бо потрібно тримати під контролем всі аспекти життя і ще бути готовою до життєвих негараздів, які можуть стати причиною перевороту.

Але Олі все вдається контролювати і залишатися на рівні. Донька Віруня вже доволі доросла і ходить до школи. І цього року дівчинка має змогу ходити до школи у Києві. Там, де жила все своє життя за виключенням того часу, коли у столиці було дуже небезпечно і Оля поїхала до Франції разом. Звісно, там Віруні доводилось нелегко, адже чужа мова, чужа країна, новий менталітет і образ життя.

Проте вже зараз Мартиновська знову живе у Києві разом з дочкою. Віра професійно займається тенісом і плаванням, тобто повністю повернулась до свого образу життя.

А от з вересня дівчина пішла до школи, і Оля обрала для неї вивчення французької мови. Адже на думку мами у Віри залишився французький шарм.

“Мадмуазель пішла до школи. Обрали французьку, бо щось в ній лишилося від Парижу. Я завжди кажу мій Веро, не знаю, чому так, але так нам подобається” – написала Оля.

Сторіс Олі
Сторіс Олі

До того ж Віруня й одягнулась так, як одягаються француженки. Чорна спідниця, біла сорочка і сірий піджак. Все витончено і зі смаком.

Схожі статті