Полякову не впізнати: відому співачку сплутали з Надією Дорофєєвою у новому кліпі “У твоїх обіймах”

Виконавиця презентувала музичну новинку та вразила шанувальників зміною свого образу. Ніжна та тендітна Оля присвятила пісню жінкам захисників України.

Після початку повномасштабного вторгнення Оля Полякова переосмислила свою творчість. Співачка спалила кокошник та почала випускати зворушливі пісні, що мають глибокий сенс.

Виконавиця повідомила підписників про вихід нової пісні на своїй сторінці в Instagram. Фільмуванням кліпу займався відомий український режисер Алан Бадоєв. Роботу відразу стали активно обговорювати в мережі. Підписників побачили в образі співачки неймовірну подібність на популярну виконавицю та тренерку шоу “Голос країни” Надію Дорофєєву.

“На постері не Оля, а більше як Дорофєєва якась”, “Якщо чесно, то що я побачила в рекламі не Ви! Якась лялька”, “Я думала це Дорофєєва”, – написали підписники.

Оля Полякова вразила шанувальників новим образом
Оля Полякова вразила шанувальників новим образом

Проте, кліп отримав море позитивних відгуків. Олі вдалося передати емоції та стан українських жінок, що чекають на повернення своїх коханих. Похвалили й Бадоєва за бачення пісні.

“Плакала, коли вперше почула цю пісню на вашому концерті. Дякую, вона дійсно про емоції, які відчувають жінки українських захисників”, “До сліз та мурах. Талановито”, “Найкраща Ваша пісня за всю карʼєру, а кліп взагалі розриває серце на шматки”, “Дуже чуттєво! До мурашок! До сліз!”, “Боже, як Бадоєв вміє бачити пісню, мурашки не відпускали. Полякова жінка – вогонь”, – коментували пост Олі підписники.

Полякова подякувала своїй команді за роботу. Жінка відмітила, що пісня створена не тільки, щоб надихнути українок, що чекають свої чоловіків, а й щоб нагадати військовим, що їх чекають, що життя без коханого немов пустеля – пусте та безглузде.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.