Камалія зізналася, з ким живе після того, як її покинув мільярдер Захур: він завжди поряд і дуже її любить

Найбагатша співачка України Камалія здивувала мережу раптовим зізнанням про мешканця свого розкішного палацу, якого раніше вона майже не показувала.

Безумовно, за останні 2 роки життя більшості українців кардинально змінилося. Камалія та її родина не стали виключенням. Співачка зізнавалася, що її чоловік отримав повідомлення про необхідність евакуації ще до 24 лютого, а тому вивіз дочок заздалегідь.

Звісно, він вмовляв і свою дружину поїхати з ним, але Камалія навідріз відмовилася. Так само вчинила і її матір Інна Петрівна, яка захотіла залишитися на батьківщині. Артистка усі події зустріла хоча і зі сльозами на очах та криком, але не тікала від них.

Камалія зізналася, з ким живе

Найбагатша співачка України Камалія забула, коли завагітніла
Камалія зізналася, з ким живе

Лише через місяць вона вирішила що поїде до дітей, але у Великобританії затрималася ненадовго, повернувшись додому через півроку. Тоді стало відомо, що в родині сталася якась криза, але пара поки не поспішала пояснювати, що відбувається, обмежившись невеликим описом проблем, з якими їм довелося зіштовхнутися.

І лише навесні 2023-го Камалія публічно заявила про те, що розлучається зі своїм чоловіком. При цьому вона продовжує проживати в їхньому палаці, з яким вони з мільярдером колись жили разом, активно гастролює, дає концерти, і час від часу бачиться з дочками та колишнім чоловіком.

У палаці їй компанію складає матір, персонал, а також пухнастий улюбленець. Як відомо, зірка дуже любить тварин, і в неї їх доволі багато. Втім, вони рідко потрапляють на її особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Німецька вівчарка стала виключенням.

Камалія зізналася, з ким живе

Під постом одразу з’явилися коментарі. Багато хто відзначив, що собака в артистки дуже розумна і красива. Багато компліментів здобула і сама Камалія, проте деякі шанувальники попросили її наступного разу розмовляти українською мовою.

До речі, зйомка відбувалася біля ґанку знаменитого палацу, в якому артистка жила усі ці 20 років, тож, судячи з усього, вона досі залишається володаркою будинку, і імовірно буде в ньому жити після того, як оголосить про остаточне розлучення з мільярдером.

Схожі статті