Вагітна Катерина Осадча показала величезний живіт і розповіла про щасливе очікування: “Чекаємо 9 місяців”

Багатодітна Катя Осадча пригадала, як проходила її вагітність та поділилася своїми спогадами з шанувальниками. Детальніше дізнайтеся в статті.

Ще 5 років тому було важко уявити Катю Осадчу у ролі багатодітної матері. Попри свою безумовну любов до старшого сина Іллі Поліщука, якого вона не часто показувала аудиторії, а також трепет до молодшого Івана, якого вона народила від Юрія Горбунова, здавалося, що ведуча не має наміру народжувати ще. І не так давно Катерина зізналася, що дійсно не планувала третю вагітність. Однак, вона сталася.

Глядачі почали підозрювати, що зірка носить під серцем малюка прямо під час трансляції шоу “Голос країни”, на якому вона з’являлася у доволі дивних сукнях, які так чи інакше приховували її талію. Катерина зізналася про свій особливий стан, коли приїхала на інтерв’ю до Олі Полякової за кордон.

Катя Осадча поділилася спогадами про свою вагітність

Катерина Осадча показала свого дорослого сина
Катя Осадча поділилася спогадами про свою вагітність

Стать дитини телеведуча не знала майже до останнього. З чоловіком вони поділилися, що насправді хотіли б дівчинку, але обожнюватимуть малюка в незалежності від того, хто народиться. Врешті-решт, з’явився маленький Данило. Зараз підписники активно питають Катерину, чи наважиться вона на ще одні пологи.

Катерина намагається запевнити, що не можна бути впевненим ні в чому, але заявила, що і Данила не планувала, натякнувши на те, що доля сама вирішує деякі аспекти. Також вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька архівних фото, на яких показала себе з величезним животом та розповіла про чарівний час, коли в неї в животику був малюк, а карантин здавався чимось катастрофічним.

Катя Осадча поділилася спогадами про свою вагітність

Нагадуємо, що 24 лютого Катя Осадча була вимушена забрати маленьких дітей та евакуюватися. Її старший син Ілля на той момент знаходився на навчанні в Сполучених Штатах Америки. Юрій Горбунов залишився в Києві, так як мав необхідність утримувати свою сім’ю та шукати заробітків. В результаті, він влаштувався у ранкове шоу. Зараз сім’я знову разом, живе під Києвом, намагається допомагати чим може, активно бере участь у благодійності і час від часу потрапляє в скандали.

Схожі статті