В родині Максима Галкіна і Алли Пугачової сталося поповнення: як виглядає малюк, якого вже всі полюбили

Російський шоумен Максим Галкін зворушив мережу відео, де представив нового члена зіркової родини, якого всі вже встигли полюбити та прив'язатися. Як виглядає малюк?

З кожним новим днем гуморист Максим Галкін своєю позицією викликає почуття поваги та вдячності від українського народу, а ось росіян своїм контентом та висловлюваннями в соціальних мережах навпаки тільки доводить до гніву.

Домробітниця примадонни розповіла правду про шлюб з Галкіним
В родині Максима Галкіна і Алли Пугачової сталося поповнення

В жовтні 2023 року шоумен на концерті у Варшаві заспівав українською мовою. Гуморист обрав відому композицію Андрія Миколайчука “Піду втоплюся”, яка була шалено популярна у 90-х роках. Так, присутні в залі відреагували бурхливими оплесками, а деякі навіть аплодували стоячи. Українці щиро подякували Галкіну за тверду позицію та підтримку, яку він висловлює всій Україні.

Кожну нову світлину чи відео в соціальних мережах Максима Галкіна росіяни намагалися атакувати хейтом та гнівними висловлюваннями, а тому наразі гуморист обмежив доступ до своїх коментарів.

Поповнення в родині Максима Галкіна і Алли Пугачової

Нещодавно відомий російський пародист Максим Галкін оприлюднив сімейне відео, де показав нового члена їхньої зіркової сім’ї. Тепер чоловік з дружиною, співачкою Аллою Пугачовою, окрім двох близнят – Лізи та Гаррі, стали батьками маленького, красивого, чорного песика.

Максим з любов’ю почав гладити та нахвалювати нового чотирилапого друга всієї родини та назвав його “вовченям”. До слова, зірка обожнює ділитися теплим сімейним контентом, наприклад архівними відео своїх дітей чи світлинами з дружиною Аллою Пугачовою.

Більшість громадян вважали, що ці стосунки не триватимуть довго, оскільки різниця у віці у 27 років є достатньо великою. Утім, подружжя в офіційному шлюбі перебуває з 2011 року, і розлучатися їм ніколи не спадало на думку.

Схожі статті