Мартиновська змінилася в обличчі: Ярославський несподівано освідчився красуні на “МастерШеф. Професіонали”

Відомий український шеф-кухар Володимир Ярославський здивував раптовим зізнанням у почуттях до зірки кулінарного проєкту. Усі деталі в статті.

Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська вже багато років інтригують розуми своїх фанатів, адже не дивлячись на очевидний міцний зв’язок, не зізнаються у тому, що зустрічаються. Але фанати мають на цей рахунок власні думки, і вважають, що зірки просто приховують свій роман.

Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Нещодавно Ярославський лише підлив олії у вогонь, оприлюднивши відео, на якому показав спільний кадр зі своєю партнеркою. На фотографії обидва виглядають і щасливими, і зосередженими.

Втім, знімок дуже гармонійний, романтичний, і як завжди наштовхнув шанувальників на думки про те, що ці двоє мають бути одруженими.

Ярославський зізнався у коханні Мартиновській
Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Наостанок Ольга вирішила залишити коментар під публікацією свого друга та колеги і написала “цьом”. У відповідь Володимир зайшов ще далі і відправив їй емодзі поцілунків з червоними сердечками.

Володимир Ярославський несподівано освідчився красуні на МастерШеф

Звісно, побачена іншими коментаторами сцена наробила ще більше гаміру під публікацією.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Володимир Ярославський — холостяк. Чоловік немає досвіду сімейного життя, і начебто не збирається одружуватися. А натомість Ольга Мартиновський декілька років тому розлучилася і виховує дочку Віру від цих стосунків.

Обидва нічого не розповідають про те, що відбувається у романтичній сфері їхнього життя, однак шанувальники все більше і більше впевнююсься у тому, що між Володимиром та Ольгою дещо більше, ніж дружба. Спадкоємиця Мартиновської також демонструє сильний зв’язок з колегою матері.

Схожі статті