35-річна Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей: “Ми не всесильні”

Відома українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час відповіла, чому вони з Потапом не народжують спільних дітей. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська співачка Настя Каменських постійно стає героїнею новин про імовірну вагітність. Коливання у вазі дають свої результати, і час від часу підписники помічають зміни у фігурі та трактують їх как можливе цікаве положення.

Наприклад, після повернення співачки з Іспанії користувачі мережі одразу відреагували на форми артистки і спричинили нову хвилю чуток про первістка Каменських.

Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Настя Каменських втратила голос
Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Настя Каменських вже давно втомилася спростовувати новини про майбутнє поповнення, а тому взагалі на них не реагує. Тим часом запитання про відсутність дітей її починають нервувати.

Так, нещодавно зірка дала ексклюзивне інтерв’ю для журналу VIVA, в якому відповіла на запитання, чому у свої 35 років досі не наважилася завести дитину. Тим паче, що вона багато років знаходиться у шлюбі з продюсером Потапом, має міцне фінансове становище та успішну кар’єру.

Зірка дала доволі різку відповідь, в якій дала зрозуміти, що подібні запитання не тактовні, а також порушують її особисті межі.

“Ми всі різні, у кожного свій шлях, свій “таймінг” життя і важливих подій. Станеться, коли станеться. Ми не всесильні і планувати на конкретний час нове життя я не вважаю правильним, як мінімум навіть з поваги до майбутньої дитини. Нова душа приходить у цей світ тоді, коли вона це відчує. Дитина — це нова історія в житті кожної жінки”

Раніше виконавиця також говорила про те, що дуже хоче стати матір’ю, але поки що довіряється волі Господа і не намагається контролювати цей процес.

Потап
Настя Каменських емоційно відповіла, чому в них з Потапом досі немає дітей

Тим часом Потап, який вже є батьком хлопчику Андрію від шлюбу з Іриною Горовою, неодноразово повідомляв про свою мрію стати багатодітним татусем. Та чи збирається він реалізовувати дане бажання в реальному житті не уточнив.

Окрім цього у житті продюсера також є падчерка Наталія, яка вже давно повнолітня і навіть встигла вийти заміж.

Схожі статті