Від поцілунку з почуттям до демонстративної холодності: чому Фреймут і Педан більше не спілкуються?

Дружба, яка зароджується на телебаченні завжди привертає до себе увагу глядачів, адже інтригує розуми та залишає за собою багато запитань. Що ж сталося між Олександром Педаном та Ольгою Фреймут?

Під час співпраці у ранковому шоу “Підйом” Олександр Педан, Сергій Притула та Ольга Фреймут змогли не просто налагодити стосунки, а стати справжніми друзями. За їхньою роботою було приємно спостерігати, адже неможливо підробити гармонію у взаєминах, взаєморозуміння та абсолютну доброзичливість.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються. Оля Фреймут, Сергій Притула та Олександр Педан на Підйомі

Ба більше, з часом глядачі почали помічати хімію між Сергієм та Ольгою, а також прониклися неймовірною душевністю Олександра, який ніколи не здавався зайвим у цьому трикутнику.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються

На фотографіях з різноманітних заходів герої нашої статті завжди обіймалися та демонстрували прекрасне ставлення одне до одного. На зйомках однієї з програм Фреймут навіть пристрасно поцілувала свого колегу в губи, після чого почалися чутки про їхній імовірний роман.

Чому Фреймут і Педан більше не спілкуються

Але кохання так і не сталося, і ба більше, незабаром Педан припинив своє спілкування з телеведучою. Що ж послужило причиною для розбрату? Не так давно шоумен дав ексклюзивне коментар щодо екс-подруги.

Він підкреслив, що не знаходиться з нею у конфлікті, але спілкування майже зійшло на нанівець. Про причину такої зміни шанувальники здогадувалась і досить давно: Олександр також був другом Сергія Притули, і коли між ним та Фреймут почали відбуватися конфлікти, то Педан опинився посеред двох вогнів.

“Я з Фреймут спілкуюсь нормально. Дітей не хрестили разом, на дні народження не ходимо, але обов’язково вітаємо”

Ольга підвела колегу під час зйомок програми “Хто зверху”, раптово покинувши канал, а згодом образила його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, оприлюднивши його привітання, які він надіслав їй в особисті повідомлення. Педан зізнався, що не викреслив Фреймут зі свого життя, але вона пішла з нього досить природньо і самостійно. Це просто стало наслідком усього пережитого цієї трійці.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.