Володимир Ярославський розповів які у нього насправді стосунки з Мартиновською: “У нас є межа”

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар, ресторатор і незмінний суддя "МастерШеф". Його життя є справжньою загадкою для прихильників його майстерності та особистості.

Особливо таємним є приватне життя Володимира, ніколи не було розмов про його жінок, бо кухар намагається про це не заводити розмови. Та попри його секретність мало кому вдається дізнатися інформацію про його стосунки та плани на родину і жінок. А виявляється, що інколи Ярославський може бути відвертим та без остраху розповідає про своє особисте.

Ярославський розповів про реальні стосунки з Мартиновською
Ярославський розповів про реальні стосунки з Мартиновською

Так, наприклад вже кілька років вся країна просто впевнена, що у Володимира бурхливий роман з колегою Ольгою Мартиновською. Річ в тому, що їхня дружні стосунки не здаються такими з екранів телевізору та крізь соціальні мережі. Адже у них є багато фотокарток разом, і вони іноді досить відверті. У них навіть є фото з бані.

Але днями на каналі СТБ вийшло інтерв’ю з шеф-кухарем, де він розставив всі крапки над темою стосунків з Ольгою, які не обговорив лише лінивий. Та виявилося все зовсім не так, як собі являла вся країна.

“Ми неймовірні друзі. Тільки друзі. Ми можемо в одній кроваті спати, однією ванною користуватися, це для нас нормально. Але ми не переходимо межу” – розповів Володимир.

Інтерв’ю з Володимиром

Також чоловік зазначив, що останній раз він був закоханий у свої 37 років і навіть збирався переїхати до своєї коханої у Барселону. Але не склалося. А зараз Ярославський не будує стосунки, не хоче міняти роботу на сім’ю та дітей, а зараз кухар впевнений, що родини у нього не буде вже. До того ж він не хоче мати власних дітей, тому Володимир вже чітко вирішив для себе бути самотнім та присвятити всього себе кулінарії, адже саме в цій справі, чоловік бачить головний сенс свого життя.

Але ще пару років тому кухар думав усиновити дитину, але тепер не впевнений, що у нього вистачить часу на дитину. Тому, поки він ще думає над цим питанням.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.